hurtig smækker pastaret
Det er da ved at være længe siden, at vi har delt en madopskrift herinde. Denne pastaret er super nem og hurtig at lave, hvilket er et stort plus herhjemme, så I får den lige 😉
Det skal du bruge
frisk pasta
1/2 spidskål (vi brugte rød spidskål, da der ikke var andet)
500 gram hakket oksekød
olivenolie
salt & peber
oregano
1 stort løg
75 gram soltørrede tomater (fra glas)
hvid balsamico
parmesanost
spidskålen hakkes/snittes og svitses i olivenolie på panden. Krydr med salt og peber. Det skal bare lige svitses, og derefter hældes det på en tallerken.
Så svitses oksekød, løg og tomater sammen med salt, peber og tørret oregano. Pastaen koges i letsaltet vand. Når kødet er brunet tilføjes 1 spsk balsamico, og det simrer således i ca. fem minutter. Herefter kan spidskålen vendes i. Serveres med pasta, kød/spidskålblanding og revet parmesan henover.
Ingen kommentarer endnu