What?! 5 måneder...

snacks til madpakken eller eftermiddag

 photo 913eb942-7dfb-48c2-b96a-d2baceda4d52_zps1e0fbd5c.jpgKan I ikke hjælpe med lidt gode ideer til snacks til madpakken eller eftermiddag. Vi snakker her snacks til Aya. Hun får frokosten i børnehaven, men skal have noget med til formiddagen og eftermiddagen. Det har vi jo ikke været vant til før, så er ved at løbe liiidt tør for ideer, og der har ofte været en klapsammen, figenstang og lidt grønt og frugt med. Har da fået bagt lidt til fryseren, men det kunne da være godt med nogle input? Så skyd løs med gode ideer. Nu går jeg jo hjemme på barsel, så jeg har faktisk nogenlunde tid til at få lavet noget lækkert. Ovenstående er lidt frugt blandet med creme fraiche og vaniljepulver. Det var så åbenbart kun et hit for moren… 😉

-Sebrina

 

6 kommentarer

 • Anne

  Kender du opskriftsbogen “Kram i madkassen” af Sif Orella? Der er opskrifter på flere gode madbrød, hvoraf flere kan tages direkte fra fryseren og lægges i madkassen. Det fungerer godt hjemme hos os.

  Derudover pakker vi altid frugt og grønsager. Grønt kan være agurkestave, tomater, gulerødder eller peberfrugt – desværre er andre grønsager pt ikke “godkendt” herhjemme. Vi kommer tit også en frikadelle, en ostestav eller feks et kyllingslår i madpakken.

  Generelt er vi tilhængere af rester fra aftensmaden eller noget fra fryseren – det er nemt og giver god variation. Variation er nemlig efter min erfaring kodeordet; uanset hvor lækker en rugbrød med leverpostej måtte være, er det bare ikke fedt dag ud og dag ind.

  Jeg håber, at andre også deler idéer; det er altid rart med ny inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Måske en ide kunne være nødder og rosiner af forskellig slags, müslibarer (de kan jo evt være hjemmelavede så man undgår alt for meget sukker?), en lille yoghurt, æggemuffins (f.eks. spinat, lidt ost, æg, mælk og bacon?) osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad med pølsehorn? De er gode til fryseren og er altid en sikker vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Ja de er så, men Aya kan ikke lide pølser! Ret underligt… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Vores datter har eftermiddagsmadpakke med i børnehave og vi laver fx. æggemuffins, små deller, kogte æg, ostestænger (selvskårede), pastaskruer, gnavegrønt, frugt, knækbrød/brød med smør/smøreost, lakse/kyllinge/skinkeruller (wraps, smøreost og rucculla rulles med kødet og skæres i små hapsere), små bøtter med græsk yoghurt og en klat marmelade…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Det lyder lækkert! Efter dit tip, har Aya fået yoghurt med, og det er stor succes! Og pastaskruer er da skide smart, det elsker hun nemlig også! 1000 tak for inspiration 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What?! 5 måneder...