Vind billetter til Københavns Zoo!

WTF!? Seriøst…

 photo wtf_zps127b6180.jpgSådan skælder min krop mig ud lige nu. Det der med at køre shots ned, sove tre timer og lige komme sig for derefter at køre nattevagter, dét er åbenbart en tand for meget for min 28-årige krop. I morgen har jeg lovet kroppen en tur til frisøren, noget for noget. En omgang massage ville nok gøre godt, men børnepengene er endnu ikke tikket ind på kontoen 😉 MEN der venter mig et helt nyt pumpset, som kom med posten i dag (bestilt i går!), da bodypumpholdene bliver booket flere uger før, og så langt frem kan jeg altså ikke lige planlægge… Så må jeg tage sagen ved egen hånd! Så vi har efterhånden et lille fitnesscenter herhjemme. Som vi ikke har plads til. Men bruger det, og det giver sgu godt. Så det er lige før vores string reol må finde sig en anden plads i hjemmet, så vi kan få et lille fitnesshjørne. Freaks! Blev helt sådan “hey, se lige min booty”, da vi kiggede billeder igennem fra Hvidbjerg Strand, så det er mega optur, haha 😀 Lunges og squats it is. Det kan ikke diskuteres! Og så var det at jeg opdagede at landskampen er igang…. Så vi skrives. Skulle bare ud med lidt dårlig energi, som alligevel endte med at være lidt god.

 

– Sebrina

3 kommentarer

 • Camilla Elken

  Godt at vide ! jeg er nemlig også gået igang efter Hvidbjerg strand haha!
  Blev lidt for misundelig på at dig og Nicolai altid står kniv skarpt …
  Nu vil jeg også !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et lille fitnesshjørne/rum er virkelig også én af de ting der skal prioriteres, når min kæreste og jeg (forhåbentligt snart) flytter i noget lidt større! Og sådan et pumpsæt må meget gerne være en del af det rum – er lidt fristet af at bestille det (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Hej Sebrina. Kunne du tlnke dig at lave et indlæg hvor du skriver dine tanker om at være sygeplejerske? Din drømme under studiet, dit valg af afdleinger, barsels og neonatal? Og måske lidt overordnet om hvordan en typisk arbejdsdag ser ud? Beklager spørgsmålet hvis der allerede ligger et lignende indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind billetter til Københavns Zoo!