"jeg er sygepleje.... nej blogger!"

søskende der har glæde af hinanden

 photo 0ba96c5d-a16d-4b9d-ba14-934d03fdcb6d_zpskzhlv9nx.jpg
 photo 8a377929-11c1-43a7-844b-8e5015eed8ea_zpsnaxdohcr.jpg
 photo d0f3246f-b888-443e-b0c0-77834f18a99f_zpsvgrry1ob.jpg
Vi havde da en idé om at Aya og Alvin ville få glæde af hinanden, men havde nok aldrig turde håbe på, at de ville få så meget glæde af hinanden som de (indtil videre) har. De leger meget sammen, og selvom de kan blive edderrasende på hinanden, er de så gode sammen. Vi kan godt fornemme nu i takt med at Alvin er blevet det ældre og fortsat er godt stædig, at de har deres kampe. Aya er heldigvis nu begyndt at sige godt fra, for ellers kunne det godt lykkedes Alvin at overrumple Aya lidt, og det synes vi ikke ligefrem var så hensigtsmæssigt. Dog her i weekenden prøvede vi for første gang at vi måtte “skille dem ad”, da de slet ikke kunne blive enige om, hvordan der skulle leges med BRIO togbanen, så de var godt sure begge to. Det kan faktisk være ret…. spændende at observere hvordan de leger og ikke leger sammen. Alvin har jo bare indtil nu nærmest bare troet at han var med i legene bare ved at være tilstede, men nu er han begyndt at have sine egne lege og meninger om, hvordan der skal leges med legetøjet og hvad der skal leges med. Så det er spændende hvordan det bliver fremover, men de har da haft et godt udgangspunkt og Aya har jo fra start været meget omsorgsfuld over for Alvin og har en naturlig beskyttertrang/bekymring over for ham uden at det er for meget. Hver dag går hun lige forbi vuggestuen for at tjekke om Alvin er ok. Alvin bliver dog ked af det, hvis han opdager hende og hun så går igen, men ofte kommer hun lige ind på stuen/legepladsen eller også er hun gået igen inden Alvin opdager hende. Det er ikke noget hun fortæller os om, men det er pædagogerne der fortæller det, og dels handler det om at hun gerne vil tjekke at han er ok, men vi har også en idé om, at det måske handler om, at hun tjekker om Alvin er blevet hentet uden hun er… 😉 Nogen der oplever det samme med jeres børn? Ikke at det er sket, at Alvin er blevet hentet uden hun er, men hun havde en dag, hvor hun troede at han var blevet hentet og hun ikke var, og var så blevet rigtig ked af det. De når lige akkurat ikke at gå i børnehave sammen, og det er nok egentlig ret fint for begge to, selvom det da uden tvivl nok ville gå fint!

– Sebrina

3 kommentarer

 • Hvor er det fantastisk at de har så meget glæde af hinanden.

  Der er ca 3.5 år imellem mine drenge, men allerede nu hvor lillebror er knap 1 år, så leger de ret godt sammen. Storebror kan få lillebror til at grine, som ingen andre kan. Det er så dejligt at se.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt at de har så stor glæde af hinanden – på trods af at der også er nogle kampe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har egentlig ikke nogle erfaringer med søskende, da min datter er enebarn. Hun så bare billederne og syntes jeg skulle skrive at det var nogle meget søde børn :heart_eyes: hun er forresten otte år :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"jeg er sygepleje.... nej blogger!"