Turban for 16 kroner!

aldrig mere en baby til os?

 photo 2fbe49d8-b32d-482e-b75c-598422462899_zps0mxlivgd.jpg

 

Hov hva… Så var der lige en masse hud. Billedet er taget af dygtige Shøle B Offenbach i forbindelse med et projekt (som lige nu er på standby), og er to år gammelt. Alvin var en lille måned gammel på billedet, og ammedebatten rasede. Så billedet er faktisk taget lidt i dén forbindelse, og betyder en del for mig, og ligger allerede offenligt, hvorfor jeg heller ikke har kvaler med at vise billedet her på bloggen. Indlægget skal egentlig ikke omhandle amning. Dét har jeg nemlig alt for meget og alt for lidt at sige om.

Men det skal handle lidt om det spørgsmål som vi får ret ofte: “nå, men skal I så snart have en 3’er?”. Og nej. Nej det skal vi ikke. Vi føler vores familie er fuldendt nu, og jeg er på ingen måde skruk. Selvom det boomer med babyer og gravide omkring os (ja, og på mit arbejde). Og det er egentlig rart at vi føler vores familie er fuldendt, og der nu venter en hel masse andre kapitler i vores liv – med de to børn vi har. Om jeg så ikke savner at have en baby? Njahhh… egentlig ikke. MEN… for ja der er vel altid et men. Jeg kunne snildt godt føde én gang til. Det er det fedeste jeg har og nogensinde kommer til at opleve, og jeg er sikker på at INTET nogensinde vil kunne måle sig med de to helt særlige oplevelser Nicolai og jeg har haft sammen under de to forskellige fødsler, og hvordan jeg følte mig som den sejeste kvinde da Aya og nogle år efter Alvin kom ud, og blev lagt i mine arme, og samtidig kunne se i Nicolais øjne, at han var så stolt. Det er det vildeste og jeg kan sommetider godt savne det, længes efter det. Inden jeg fik mine egne børn troede jeg, at jeg var “typen” der aldrig ville kunne få nok børn. Well… jeg er blevet meget klogere på sig selv siden da, og jeg har ikke lyst til flere børn. Og det er da spændende at se om venner, familie, kollegaer og andre bekendtskaber får ret med deres kommentar “ja ja… bare vent… I får et nyt “hold” om seks-syv år… I er jo så unge!”. For det tror vi bestemt ikke at de gør.

jeg er lidt nysgerrig… Hvor mange børn har I derude? Eller hvor mange børn ønsker I?

– Sebrina

 

11 kommentarer

 • Katrine

  En og en på vej – den første en pige på halvandet år, og til november følger en lillebror <3

  Vi drømmer begge om tre eller fire, men jeg kan alligevel godt blive i tvivl. Jeg er så skidt i den her graviditet og er lige nu sygemeldt fra mit job, så må indrømme, at det trækker lidt fra drømmen om at skulle have flere. Nu ser vi. Ville bare ønske, at vi – som jer – var startet lidt tidligere. Jeg er 32, og ikke, at det er "gammelt" som sådan, men jeg har alligevel ikke for evigt til at få produceret næste kuld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil ikke have børn, og er det afklaret med det, trods min unge alder (24). Jeg får også tit at vide “bare vent, det kommer” eller “det ændrer sig når du finder den rette”. Men dem rette for mig, er en der heller ikke vil have børn, for jeg er bare ikke “typen” der skal være mor. Jeg har ikke lyst til det. Simpelthen. Så jeg synes det er fedt at I er afklarede med at I har fået de børn I skal have, og det er kun jer der for alvor kan mærke efter om det føles rigtigt med “kun” to. Jeg synes i hvert fald jeres familie ser dejlig og komplet ud med to børn og en hund, som jo trods alt også er et ansvar der skal planlægges med ind i fremtidsdrømmene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har jo Marius på 5 år og Frede på 8 uger, og jeg er 99% sikker på, at vi skal have en tre’er om tre-fire år. Men så er det også det – ellers skal vi jo til at have bus 😉 Det har helt sikkert også noget at sige, at vi ‘kun’ er 22 og 23, så vi stadig kan nå at få den sidste, mens vi er i 20’erne. Så kan vi være unge med ungerne og stadig være unge, når de flyver fra reden. Win!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Vi har en på 1 og en på 3. Og jeg håber ikke at vi får flere. Jeg elsker sådan som tingene er lige nu, og de muligheder vi kan tilbyde to børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vi har en dreng på 16 mdr. Vi er begynt at overveje hvornår i kunne tænke os at gå igang med nr to, for det vil vi gerne have.
  Måske tre, men det er mere usikkert. Vi starter lige starte med to først, som også ligger lidt ud i fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har 5 stk og ville ønske jeg havde fået 5 mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Vi har Theodor på knap 2 år. Vi går og tænker på at få nr. 2. Inden jeg blev gravid var jeg klar på 4 børn – mens manden “kun” ville have 2. Den vogn er jeg hoppet med på efter min graviditet. Som sådan var den ikke besværlig – men med mine kun 150 cm endte jeg med at blive kæmpe (Theodor var en stor dreng) og det har jeg ikke et behov for at blive 3 gange mere så vi tager en nr. 2 om et år eller 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheena

  Har to dejlige banditter på 3,5 og 1år. Jeg kunne sagens se mig selv med et barn til, manden min er dog ikke så begejstret for tanken, og det ligger der mange tanker bag, til grund for. Den største er jeg sikker på, er at det ville være mit 3. kejsersnit, og selvom jeg er helet fint og flot og det næsten ikk kan ses, så er det jo ikke ens betydende med at det sker 3.gang. Bevares, men nu er det jo ikke af egen vilje vores børn er kommet til verden den vej. Hvorom alting er, så har vi lagt debatten på hylden indtil videre også må se hvad tiden bringer, om vi (jeg) finder ro i at være mor til to skønne knægte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Her bliver det også en familie på 4 og dermed to voksne og to børn 🙂

  Så jeg nyder min anden (og sidste) graviditet med alt hvad der hører sig til lige nu. Alle de små bevægelser og puf i maven, glæden ved at vente og spekulere på hvordan den lille pige inde i maven ser ud og er.. Og ikke mindst min smukke graviditetsbarm – den kommer jeg uden tvivl til at savne post amning hehe.

  Kh Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Vi har lille Ebbe på 11 mdr., og vores plan var, at han skulle være storebror, når han blev 3 år, men nu har jeg fået konstateret brystkræft og skal igennem kemo osv., så nu er den plan skudt langt ud i fremtiden – hvis det nogensinde lykkes med en to’er. Jeg er så glad for, at vi nåede at få én – hvis ikke jeg kan få flere, men det kræver da lidt tilvænning, at tingene ikke bliver, som vi troede/håbede/planlagde.
  Kh. Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turban for 16 kroner!