ENDELIG en almindelig weekend

det her er én af grundene til at vi deler kalender herhjemme

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF ANTHON BERG

Nicolai og jeg deler kalender herhjemme. Det bliver vi simpelthen nødt til. Dels fordi jeg jo har lidt forskellige arbejdstider, og så fordi Nicolai ikke husker lige så godt som jeg gør. For jeg tror faktisk ikke der er noget unormalt med hans hukommelse, men det er alt der bliver skrevet i kalenderen – i hvert fald i Nicolais ;-). Og det fungerer jo bare rigtig godt, og det er sjældent der er noget der ligesom glipper, fordi vi skriver aftaler ind med det samme. Jeg behøver ikke sådan at kigge på kalenderen hver dag, eller dage frem, for jeg husker godt, eller nok bare normalt. Men Nicolai tjekker sin kalender hver dag, og tjekker også de følgende dage frem. Sådan noget som legeaftaler, fritidsinteresser, rengøring, planer i weekenden, min træning osv. kan han ikke huske. Hvis han skal have mad med hjem fra arbejdet, står det også i kalenderen med en alarm, for han har kørt mange gange hjem fra arbejde, hvor han havde bestilt mad med hjem, og selvom jeg havde mindet ham om det i løbet af dagen, så glemte han det. Og for nogen lyder det da som en lille bagatel, men det er det bare ikke i en travl hverdag, hvor aftensmaden skal være klar imellem 17.30-18.00. Så derfor blev det faktisk sådan, at vi droppede “mad fra fars arbejde” på madplanen, fordi jeg til sidst faktisk blev så træt af, at han gang på gang glemte maden, som jo ellers skulle gøre det nemt, lækkert og billigt for os, men det blev nærmest det modsatte. Nogle dage kom han dog i tanke om det, når han var kørt afsted, og så måtte vende om og køre tilbage. Det betød så bare at det blev noget senere han kom hjem ;-). Ak ja, hverdagslivet små problemer.

Jeg mindes dog ikke at han har glemt nogle meget vigtige datoer eller aftaler ligesom i den geniale reklamefilm ovenover.

I år glemte vi begge vores årsdag, så den er vi lige gode om. Nu bliver det spændende at se, hvordan det kommer til at gå med vores fremtidige bryllupsdage, men vi deler heldigvis dagen med min venindes dejlige søn, så jeg forbinder hans fødselsdag med vores bryllupsdag, og det er jo lidt “snyd” ;-).

Hvordan står det til hjemme hos jer? Har jeres kæreste glemt vigtige aftaler eller datoer? Så smid gerne lige en kommentar afsted. Det kunne jo være oplagt at bruge i et lille indlæg faktisk 😀

-Sebrina

 

3 kommentarer

 • Rikke

  Vi har en fælleskalender på væggen, og selv om der står alt skrevet ned, glemmer manden 2/3 alligevel😊 jeg bærer dog meget over med det, da han er født for tidligt, og et af de mén han har, er at han ikke husker så godt😊
  Men han er efterhånden blevet god til at huske at tjekke kalenderen, eller lige smide en sms, hvis han bliver i tvivl om hvem der skulle hente👍🏻
  Jeg tror at de fleste kvinder naturligt har en bedre hukommelse, og kan lide at have det store overblik, og derfor er det nemmere for os, at kende de nærmere dage, for det er oftest (i hvert fald hjemme hos os) kvinden der har lavet planerne😄😄😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan anbefale familie kalenderen Cosy. Så markerer den, hvem I familien der skal hvad og den kan fx synkroniseres med Google kalenderen eller andet. Vi prøvede at skrive op i hånden på sådan en familiekalender, men aftaler bliver rykket osv. Så det lignede hurtigt noget, som var løgn. Med det elektroniske ændrer man jo bare lige aftalen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Min mand glemte faktisk min fødselsdag i år. Tror du lige jeg var skuffet! Og endda ret meget gravid = hormonel, så jeg var sådan cirka rasende på ham.
  Han opdagede det i toget på vej til studie – tror det var Facebook og ikke kalenderen som mindede ham om det

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDELIG en almindelig weekend