De normales jul #17 – min julefrokostkjole

img_6436

hmprod-1

Nu har jeg ligesom været afsted til to julefrokoster i ovenstående kjole uden at få et billede af den på. Så det bliver et billede af den fra prøverummet! Men jeg synes altså den gør sig godt her i julen, og H&M har den stadig har online for 349,- lige her. Så måske der sidder nogen og mangler en kjole til juleaften, så vil jeg bare nævne denne, selvom den ikke kommer sig til sin fulde ret på ovenstående billeder.

Jeg kom afsted i lørdags, men det var med pinex og sådan. Men fik da drukket snaps og lå først og sov på venindes sofa kl. 4.15, så ja…. vi var trætte i går. Og i dag.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De normales jul #16 - SYGDOM