Søvn, panodiler og arabisk dans!

Lige nu #15

  • venter jeg spændt på sæsonpremieren af ‘gift ved første blik’!
  • drikker jeg kærnemælk med lidt sirup i. Jeg er også begyndt at drikke matcha latte dagligt, så jeg har faktisk fået mig nogle nye drikkevaner her på det seneste. Nixen jeg er ikke gravid! Jeg får bare nogle perioder med et eller andet, og nu er det så åbenbart det!?
  • er jeg glad for, at jeg har fundet en løsning på at kunne nå noget træning i fitnesscentret, og har i dag været på trappemaskinen imens Aya var til gymnastik. Jeg har den seneste måned nærmest “kun” hjemmetrænet, og trænger også til noget andet nu. Det optimale er, at jeg kan komme til lidt mere holdtræning, men det er sgu noget af en udfordring lige pt. Børnenes fritidsinteresser er førsteprioritet, og Nicolai har sin håndbold. Og det er ikke noget han insisterer på overhovedet, men det gør godt for ham, men nogle dage, gad jeg godt at det var mig, der havde et fast træningsprogram med mine venner og kom væk og slå hjernen fra. Min træning er tilrettelagt efter hvornår der lige er tid hist og her. Og til tider synes jeg det er noget tamt og ensomt. Jeg er dog glad for Nordic Hiit, som gør hjemmetræningen meget mere attraktivt!
  • kan jeg ikke finde ud af, om jeg synes det er godt eller skidt med frost og sne. Men jeg tror faktisk, at jeg hælder mest til at det er godt. Utroligt nok når jeg er noget af frossenpind, men det er nu rart at få lidt rigtig vinter. Måske det er fordi vi ikke har haft vores årlige skiferie, at jeg synes det er okay, at det bider lidt i kinderne. Om en uge bander og svovler jeg nok over det…
  • er jeg lidt lost over, hvad vi skal give min far i fødselsdagsgave. Har en uge til at finde ud af det…
  • glæder jeg mig til fredag, hvor jeg skal ud med mine nye kollegaer. Vi skal spise god mad og se Rune Klan. “Barnløs” er jo så oplagt for en fertilitetsklinik ik!? Jeg tror jeg må kigge på outfit i morgen. Det bliver nok kjole… Det er altid lidt spændende at skulle se sine kollegaer i andet end kitler, og også selv “vise sig frem” 😉
  • har jeg lige læst på BT, at der kommer et KÆMPE vandland i Høje Tåstrup i 2020. FEDT!!!
  • er klokken 20.45 og DR1 kalder.

 

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søvn, panodiler og arabisk dans!