de sejeste herhjemme

Lige nu #7

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF KENO

 • håber jeg, at i gider at læse indlægget selvom der står sponsoret
 • har vi kun én arbejdsdag tilbage, og så er det vores tur til at holde ferie! ÈN!
 • kan jeg næsten ikke vente til at OL starter. Jeg ELSKER OL og Nicolai elsker det lige så højt. Der er bare en særlig feeling, og jeg får tårer i øjnene, når jeg ser reklamer for store øjeblikke til OL. Om det er bueskydning, håndbold, synkronsvømning, dressur, roning…
 • apropos roning… så tror jeg igen på medaljer til DK dér. Det er sgu nogle gode mænd vi stiller op med. Og damer for den sags skyld
 • har jeg lige set ovenstående reklame for Keno, fordi vi blev spurgt om vi ville lave et indlæg om den, og jeg synes hånden på hjertet at det er en god reklame. Så godt at den faktisk får plads i de her lidt hellige “Lige nu” indlæg.
 • har jeg lige spurgt, hvad Nicolai ville bruge pengene på, hvis han vandt, og hans svar var; at han ville tage orlov og tage ud at rejse med os. Altså familien.
 • havde jeg håbet på, at han ville have svaret et egosvar, så jeg kunne lave en god kobling til ovenstående film ;-). Men jeg kender ham jo godt og ved at han mener det.
 • ved jeg faktisk ikke helt hvad jeg ville bruge pengene på. Jo jeg er med på den der med at rejse. Men ikke sådan flere måneder, for Aya skal jo starte i skole snart, så det ville bare være en lidt mere almindelig rejse – dog med en masse shopping naturligvis
 • ved jeg dog også at Nicolai ville købe en motorcykel. For han er igang med motorcykelkørekort og sidder i skrivende stund og kigger på hipstermotorcykler, som vist kaldes en caféracer.
 • synes jeg det ville være ret sejt med sådan en racer… og frækt…
 • vil jeg gå op og tage is ud, så jeg kan lave mig min egen gammeldaws isvaffel
 • har vi dåseflødeskum i køleskabet og det skal jo udryddes da vi jo skal på ferie snart
 • har min opfedningskur hjulpet, da jeg har taget to kilo på på blot en måned
 • ved jeg at nogen bander mig langt væk.
 • vil jeg derfor sige farvel, og bede jer om lige se den der film så dette indlæg bliver en mega succes 😉

-Sebrina

 

1 kommentar

 • Cecilie

  Jeg er også ret vild med den reklame, også fordi den lige gør at man får spurgt hinanden 😛
  Jeg tror aldrig rigtig at min kæreste svarede fuldt ud, men vores konklusion var også lidt, at vi begge ville bruge nogle af pengene på noget som kom os begge “til gode” (ferie, middag, fest, something) – men derudover er jeg ude i, at gevinsten tilhører den der spiller (med en flabet forventning om bare en lille middag/fest/ferie for at fejre det ;P)..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

de sejeste herhjemme