SOLGT

Lige nu [27.02.2018]

 • har jeg min sidste feriedag. 13 dages ferie blev det faktisk til. Så jeg er mere end klar til at komme på arbejde i morgen.
 • har jeg nogle to-do’s jeg skal nå. Vasketøj og en op- og udrydning i Alvins tøjskab. Ays skab var samme tur igennem i går, og det endte med en fyldt IKEApose. Så pludselig er hendes tøjskab overskueligt for hende, Nicolai og jeg igen
 • skal vi så også ud og have fundet noget tøj til hende, som hun kan passe. Særligt langærmerede bluser og bukser som hun gerne vil gå med. Og strømpebukser. Hun er uden tvivl en nederdel/kjolepige, men der blev også smidt en del strømpebukser ud/videre, så hvis der ikke skal gå krise i den de næste morgener fordi strømpebukserne er til vask, må jeg akutshoppe ;-).
 • skal jeg koncentere mig om ikke at akutshoppe til mig selv også. For jeg har fødselsdag i weekenden, og måske jeg er så heldig at få noget nyt tøj. Det har jeg altså ønsket mig særligt i år.
 • mangler jeg dog nogle bukser, og det tror jeg ikke at jeg får i gave. Hovedparten af min bukser er de så smarte stumpebukser, og det er simpelthen for koldt, så jeg skal have købt mig nogle nye. Et par Leah kunne jeg godt finde på. Det er faktisk gina tricos jeans der sidder allerbedst på mig. Kristen og Molly er de jeans jeg altid falder tilbage til
 • er det faktisk så koldt, at vi har svært ved at åbne vores havedør, da fliserne har hævet sig lidt, pga jorden er frossen. Nu har vi boet her i fem år, og det har vi aldrig oplevet før. Det er iøvrigt ret irriterende! Særligt for Nellie, som ligesom bliver lidt klemt når hun ska igennem døren for at komme ud i haven.
 • er jeg (og Aya) helt hooked på at hun skal have en glimmervæg på sit nye værelse (som vi ikke ved hvor bliver endnu). Det er min mor der har sat den idé igang, og jeg bruger (alt for meget) tid på at undersøge, hvordan det ligesom ska gøres. Det bliver ikke helt nemt, er det jeg indtil videre er nået frem til. Så overvejer glimmertapet, men ved ikke om det bliver godt? Nogle eksperter derude? 😉
 • håber jeg at vi da om en måned ved, hvor og i hvad det værelse skal være i. Jeg bliver ved med at berolige mig selv;”vi har god tid”, og det lykkes nogenlunde. Jeg er bare så utålmodig, og har brug for noget konkret, så jeg rigtigt kan gå igang med at forestille mig et liv og en indretning af det hus.
 • er der fem dage til min fødselsdag, og det der med at glæde sig til sin fødselsdag, det slutter altså ikke selvom det er 32 år jeg fylder.
 • tror jeg min orkidé er ved at stille træskoene. Den har kun boet her i tre uger, og jeg har failet igen i forhold til orkidépasning. Det går ellers ret godt med planterne herhjemme. Jeg har vandet den én gang om ugen og den står ikke i direkte sollys. Hvad gør jeg galt?
 • bliver det lidt svært at nå til crossfit i dag, da Nicolai først kommer hjem sent i aften, men jeg har ikke været afsted i to uger, og jeg trænger! Arghhhhh….

-Sebrina

7 kommentarer

 • Eva

  Lige med hensyn til orkideen, så døde mine også altid, indtil jeg smed lidt flere penge efter to stk købt i to forskellige blomsterbutikker. De har nu holdt længe og bliver ved at skyde igen og igen, når jeg klipper dem ned, når grenene visner 🙂 dem fra supermarkedet og IKEA er i hvert fald ofte ikke værd at smide penge efter, er min erfaring (hvis din da er købt der 😉 ).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Det er jeg virkelig glad for at du nævner, for de orkideer jeg har haft har nemlig enten været fra IKEA eller supermarkedet. Så måske jeg lige må spytte lidt mere efter den, så min orkideselvtillid ikke ryger helt i bund…. 😉 Den jeg har er ikke død (endnu), så håber at den holder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  mht. orkiderne, så har de altså bare en død periode hvor de ikke blomstrer, så der skal man have lidt tålmodighed… Når du vander dem, sørger du så for at de ikke sejler rundt i vand? det er de nemlig ikke glade for. Jeg plejer at vande dem ude under vandhanen, i koldt vand og så tilbage i potteskjuleren 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Ja jeg giver den ikke særlig meget vand, for det tror jeg har været fejlen ved de andre jeg har haft. Men er det bare sådan et hurtigt dyp únder vandhanen du giver så?`?`:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   nahh giver dem faktisk rigeligt med koldt vand, under hanen. så lader jeg demdryppe af, og så tilbage på plads 😁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Mit råd er at ‘glemme’ orkideerne lidt – lad der måske gå 10 eller 14 dage mellem vandingerne og lad dem aldrig stå med vand i potten. Af en eller anden årsag har jeg haft mine i godt 10 år, uden at de er gået til 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Mine orkideer har været i live i flere år. Jeg vander dem en gang i ugen, 1/2 dl til hver.
  Nogle gange står de uden blomster, men der går som regel ikke så længe, inden de skyder igen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOLGT