den er skide pæn - og billig!

weekend når mor ikke er hjemme

savner vi hende.

Men derfor er det endnu vigtigere, at vi kommer ud og får lavet noget. Der var ikke nogle håndboldkampe denne weekend heller, så derfor var weekenden ellers fri fra faste aktiviteter.
img_6860
Fredag aften var vi alene, børnene og jeg, da Sebrina var til tøsemiddag i byen med nogle veninder. Der var stor skål popcorn og Disney på programmet, samt X-Factor som vi er begyndt at følge tæt med Aya. Hun er helt opslugt af sangene og showet. Interessen er opstået efter hun er startet i skole og SFO. Vores fornemmelse er, at de snakker meget om det dér, for hun ved ret meget om deltagerne, blandt andet hvem der er kærester og sådan… 😉
img_6886
Lørdag morgen skulle Sebrina så på arbejde (en rigtig arbejdsweekend), og der fik vi lavet pandekager om morgenen inden hun skulle afsted. Det er blevet en fast del af vores weekender, at vi får lavet en lille stak pandekager til os alle fire.
img_6885

Senere om formiddagen røg vi på “Den Røde Legeplads”, som vi tidligere har nævnt, som ligger i Solrød på en af støjvoldene ud til motorvejen. Vi havde Nellie med, og hun elsker at hoppe rundt på legepladsen og løbe op og ned af skråningen. Hun kravler bogstaveligt talt op til sidst for at følge med rundt på legepladsen. Vi havde glemt vores numsekælk, som vi ellers normalt bruger derovre på kunststof kælkebakken, men Aya og Alvin fik alligevel godt med fart på ned ad bakken. Om eftermiddagen besøgte vi børnenes oldemor og oldefar i Hvidovre, og de fik selvfølgelig kage, saftevand og kakao. Alt hvad der hører sig til når man besøger bedste- eller oldeforældre. Og så kom børnenes bedste venner også lige på besøg da vi kom hjem! Fuld fart på.

Søndag går Alvin til indendørsfodbold for 3-4 årige. Der har været lidt udfordringer med deres halbookinger, så det har været meget sporadisk, at vi har været deroppe med ham. Han taler om det hele tiden, og synes det er det fedeste at løbe rundt med den bold. Lige indtil træningen går igang. Så er det ligesom om at han stivner, og næsten ikke tør at røre bolden for meget så den triller væk fra ham. Så er han pludselig meget forsigtig med bolden, og tør ikke at sparke på mål, fordi det kan gøre ondt på målmanden hvis bolden rammer ham. Men det lærer han nok, håber vi. Han synes det er sjovt, men jeg tror han har lidt svært ved “rammerne” ved træning.
img_6891 img_6892 img_6894
Vi kom på vores “Blå Legeplads” efter frokost, som ligger lige ved siden af hvor vi bor, og der fik vi leget sørøver/pirater, og sang”Sørøverkongen Jonathan”. Den har været meget populær herhjemme, efter Aya havde sørøvertema i skolen for 2 uger siden. Resten af dagen gik med lidt Just Dance på vores Wii og lidt gymnastik med mor senere på aftenen.

Vi har en fridag sammen allesammen imorgen tirsdag (børnene og jeg har vinterferie, og Sebrina har fridag fra arbejdet), hvor vi skal ud lave nogle ting sammen. Som i kan høre (læse), er det lidt dage siden at vi har kunne lave noget sammen uden arbejde osv., så den dag skal nydes og vi skal have noget ud af det.

-Nicolai 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

den er skide pæn - og billig!