Vi har været til havnefest!

Den årlige familieskovtur

dsc_0002 dsc_0003 dsc_0008 dsc_0010 dsc_0020

dsc_0029 dsc_0031 dsc_0034 dsc_0036

I går var vi på den årlige familieskovtur. Og vi havde inviteret familien til vores dejlige hood, altså Trylleskoven. Så der var lidt badning, leg og spil. Og ellers også bare snak, da der går lang tid imellem før vi ses med den side af familien. Derfor er det en dejlig hyggelig tradition at ses til en skovtur. En del år har det været i Valbyparken, men her de seneste år, har destinationen ændret sig år for år, og det er ret hyggeligt at komme lidt rundt. Vi hænger jo nu f.eks. mest ud i Trylleskoven, så den vil vi gerne vise frem. Næste års skovtur er nu også allerede planlagt, og det bliver i en have i Hvidovre, hvor der også er en pool. Så hvis vejret næste år er lige så godt som i dag, kan det da kun blive rigtig godt 😉

-Sebrina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har været til havnefest!