sådan ser mor ud herhjemme

giv os mere varm weekend! (med video!)

week

ikke så mange ord. Vi har lavet det som mange andre nok også har. Badet og nydt solen! Jeg var blot lige på arbejde lørdag i fem timer, og der var Nicolai og børnene på stranden imens 😉 Vi har nydt aftendukkert i kalkgraven – det er bare det mest behagelige, og gid det bare kunne være sådan i flere måneder men ak… Derfor prøver vi også bare at udnytte at vandet har en god temperatur lige nu!  week2

ellers er der blevet plukket lidt bær, og vi har også været et smut forbi mormor og morfar til hotdogs og nydt nogle timer i deres have! Det var bare sådan en weekend der i mine øjne var lidt for kort, MEN næste weekend er vi gået på ferie og så bliver der endnu mere tid til at nyde det (forhåbentlig) gode vejr. Nedenunder er der en lille video med lidt flere moments fra weekenden. Enjoy 😉

-Sebrina

2 kommentarer

 • Cecilie

  Skøn video 🙂 Hvor er Aya bare kær – ser ud til at hun har en fest mens hun danser… ;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Tak! Ja hun danser virkelig meget for tiden! Så vi overvejer meget om hun skal prøve at gå til dans 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sådan ser mor ud herhjemme