Noget der rykker #3

Hej igen Århus!

img_3838

Fredag tog vi turen over Storebælt og Lillebælt og landede i Århus C lige i tide til håndboldkampen. Vi havde lejet en lejlighed igennem AirBnB, som lå helt perfekt og kunne rumme os samt mine forældre.

Lørdag efter morgenmad gik vi en tur ned i byen og startede med en kaffe og cookie. Aya frøs sådan, så derefter gik turen i til Magasin, som har et godt udsalg lige nu. Her fik hun en smækker jakke/cardigan fra Soft Gallery sat godt ned, samt strømper og et par jeans som sidder rigtig godt på hende, som hun tilmed gerne ville have. Det er nærmest umuligt at finde bukser til hende, som hun vil have. Men det er de her fra Mango Kids , som tilmed også er billige.

img_3839

img_3841

En frokost og så var det faktisk tid til at starte bilen og køre nordpå til grenaa, hvor vi skulle se min bror spille DM i indendørsfodbold. Spændende og underholdende, og de endte på en 6. plads. Efter en hel dag i en hal, var vi alle trætte, men børnene faldt ikke i søvn i bilen på vej hjem. De var tværtimod helt oppe at køre på det plan, hvor det nærmest er ulideligt at køre med dem. Puha, så var den lille times kørsel ret lang…

img_3842-1

img_3843-1

De var dog hurtige til at falde i søvn, da vi var tilbage i lejigheden, så vi fik da lige et par timers ro inden vi selv dejsede om. Vi måtte dog sætte uret, da vi skulle nå Molslinjen kl. 9, for at Nicolai kunne nå hjem til sin håndboldkamp. Det havde ellers været rart at kunne sove til vi selv vågnede, og også nå en lille tur i Aarhus by, som vi jo virkelig elsker, men vi kommer jo nok forbi igen i foråret!

Vi fik en fin søndag herhjemme i det dejligste vejr, som blev nydt med en tur på legepladsen og en tur rundt i området. Og bedst som jeg og børnene sad og dasede den i sofaen bankede det på døren. Der var et par der troede, at der var åbent hus i dag. Det var der så ikke, men de fik en hurtig rundvisning alligevel – trods her ikke var clean. Så hvis det ender med, at de køber lejligheden, så overvejer jeg en karriere inden for boligsalg 😉 Jeg stod der i joggere og en barselsknold og vores køkken var rodet godt til…

Nu kæmper jeg med at holde øjnene åbne, så det er på tide at hoppe i seng og være klar til en ny uge. Nicolai sidder og arbejder, og har haft travlt hele ugen. Sommetider drømmer jeg om et andet arbejde, hvor der kan flexes og arbejdes hjemmefra. Og så er det at jeg på ingen måde misunder Nicolais arbejde her søndag aften kl. 22. Nej hvis computeren skal åbnes, så er det for at blogge lidt. Og det kan jeg ikke helt kalde for et arbejde….

-Sebrina

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget der rykker #3