En weekend med sol, arbejde og gymnastikopvisning

maj ’17 vs. maj ’18

Maj tenderer til at være min yndlingsmåned, tror jeg. Næsten garanti for godt vejr, og sommeren er lige forude. Vi arbejder stadig, men bliver forsødet med nogle helligdage. Alt skyder og blomstrer, så ja, maj er toppen.

Sidste år var maj ret speciel for mig. Jeg lagde ud med at få tilbudt en fast stilling på Fertilitetsklinikken, hvilket jeg var rigtig glad for. Og ja, der sker jo så ret meget på blot et år. For nu har jeg fået nyt job igen, og jeg er pisse hamrende glad lige nu. De første dage er gået over al forventning, og jeg glæder mig til  at komme afsted igen i morgen. Alt er bare nyt nyt og nyt, og er der noget jeg ikke er god til, så er det at finde ro i, at jeg ikke kan alt med det samme, så derfor nørder jeg også lidt for tiden, og er fortrøstningsfuld. Jeg skal nok blive en rigtig god applikations specialist.

 

Inilensjord_event_16

I starten af maj sidste år lærte jeg også at lægge makeup. Jeg har lige siden kun brugt Nilens Jord produkter , og håber sådan at få muligheden for at komme med til endnu et arrangement, for det var virkelig lærerigt og hyggeligt. Jeg overvejer at prøve deres tinted daycream i håb om at den kan give en god kulør og ensartethed. Nogle af jer der har prøvet den tilfældigvis?

img_0542

 Hvorfor jeg netop husker maj sidste år, var fordi det også var her at min sygdom blev opdaget, og jeg fluks kom i behandling. Og jeg var SÅ bange og ked af det, men nu, et år senere, er jeg jo næsten blevet Sebrina 20 år igen (fraset de der fysiske aldringstegn). Min seneste kontrol viste, at min tsh næsten er inden for normalområdet, så jeg er spændt på næste kontrol, selvom jeg er begyndt at stole på min krop, og kan mærke når det er godt eller skidt. Min læge mener dog stadig at jeg skal kontrolleres, da han ikke helt stoler på min egen fornemmelse, fordi det var slemt for et år siden, og jeg jo havde et normalt liv alligevel. Men jeg har fået en anden respekt og omsorg for min krop, så jeg tænker, at kontrollerne ikke behøver at være lige så hyppige, og jeg ved nu hvordan jeg skal have det. En konsekvens af min sygdom er desværre, at hvis jeg f.eks. har ondt i mine led, så er det første jeg tænker “det er leddegigt”. Ikke at jeg går til lægen og sådan, men det er min første tanke, og så kommer jeg på andre tanker og lader dagene gå, og så er der ingen bekymringer. Men hvor jeg førhen bare lod det fare – smerter, ømhed, utilpashed, så tror jeg først at det er noget kronisk. Jeg tænker ikke cancer og sådan, men fordi jeg har en autoimmum sygdom, hvor risikoen for at få en anden autoimmum sygdom er større, så er jeg lidt sortseer hvad det angår. Heldigivs fylder det ikke i min hverdag, og hvis det kommer til det, så vil jeg søge noget hjælp for det.

img_0675-1

Sidste år købte jeg et cover til min iPhone for under 10 kroner. Jeg har lige for et par dage siden bestilt et nyt til ja, omkring 13 kroner, da jeg jo har fået en sprit ny iPhone 8 ifbm. jobskifte. Det er nødvendigt for mig at have en eller form for beskyttelse på min telefon…

img_7906-1

Maj er uden tvivl Alvins yndlingsmåned, for det er jo der han har fødselsdag. Sidste år fejrede vi ham for familien lidt før hans fødselsdag, men i år skal vi fejre ham pinsedag på hans fødselsdag. Han glæder sig sådan, og vi har endnu ikke helt styr på, hvad vi skal give ham i fødselsdagsgave. Nicolai er meget hooked på en Playstation 4, så måske det bliver sådan en. Evt. brugt, som vi er blevet anbefalet af flere.

img_8106

Sidste år fik han en cykel, som han jo med det samme lærte at køre på og er rigtig glad for. Børnehaven var med hjemme, og det skal de helt sikkert igen i år. Får dog en klump i halsen når jeg tænker på, at det er for sidste gang, at børnehaven kommer med hjem til fødselsdag. Ikke kun fordi vi flytter, men fordi han jo til næste forår rykker i SFO og så bliver et skolebarn.

img_8229

sidste år lå årets første badedag i maj! Det kunne det faktisk også komme til at blive i år, sådan som maj har vist sig fra sin dejligste side… Denne gang skal jeg også i 😉 Jeg har stadig en plan om at melde mig ind i vinterbaderklubben, når vi rykker til Køge. Så det er vel tid for mig at få et dyp. Dét er altså for vildt, hvis det kommer til at ske, for jeg er jo en lidt kuldskær skabning, dog er det blevet markant bedre, efter jeg er kommet i behandling for mit lave stofskifte.

Maj i år kommer til at byde på nogle fester, og vi har planer for alle weekender her i maj. Så er alt som det plejer på denne årstid!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En weekend med sol, arbejde og gymnastikopvisning