Det pissede mig af i sidste uge (7)

weekenden hvor vi kom på skiferie

Ferien som vi prioriterer allermest, vores skiferie, er nu igang, og det er lige så skønt, som det altid er. Naturen, nærværet, den fysiske udfordring, og at se børnene udvikle sig dag for dag, deres glæde og stolthed, jamen det spiller bare 100%. Og vaflerne og den varme kakao. Og saunaen! Og en masse timer med candy crush om aftenen. I LOVE IT! Vi sover alle godt om natten, og det er et perfekt break for hverdagen. Næste års skiferie blev planlagt i dag, over et facetimeopkald med min bror. De sneeste par år, har vi ikke været afsted med min bror og hans familie, og det har vi savnet, så næste år skal det altså være.

Nå, men nu skal det her indlæg jo handle om weekenden, som begyndte fredag. Fredag var jeg hjemme med Alvin, som har døjet med noget bihulebtændelse. Jeg måtte dog hurtigt et smut forbi arbejdet, men ellers var der god tid til at få styr på tøjvask, lidt rengøring, og få pakket ud og ned igen. Og om aftenen kunne vi fejre min far på Bones i Køge, som fyldte år. Et perfekt sted for børnene.

Derefter hjem og få læsset bilen, og komme i seng, for at stå op lørdag kl. 5, og spendere de næste 10 timer i passaten kun med få pauser, og en længere én på Mc Donalds. Vi kunne låse døren op til vores lejlighed i Stöten kl. 16, og glæde os over dens gode standard; gode store værelser, alle slags hårde hvidevarer, sauna, tv og en stor sofa. yes! Og ikke mindst den gode beliggenhed. Så en stor anbefaling herfra. Vi fik smækket en lasagne sammen, samt en dej til køleskabet, og så var Aya og jeg oppe allerede 6.30 lørdag, da nogen var ret så spændte på at komme ud på skiene. Vi kunne sætte boller i ovnen, og tage det stille og roligt, men være klar lige så snart lifterne åbnede kl. 9. og ja, så gik dagen jo med ski!

Børnene imponerede og vi fik kørt os godt trætte. Undervejs fik vi vafler, chokladbollar samt varmt kakao. Forkosten snuppede vi hjemme i “hytten”, da mine forældre har bragt varer med til det store frokostbord med hjemmefra. Så er det okay at bruge det ekstra på de søde sager ude på pisterne 😉

Vi sluttede søndagen med mørbradgrøde, en tur i sauna og candy crush i sofaen (for mit vedkommende).

….altså, den bedste weekend længe.

 

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det pissede mig af i sidste uge (7)