Tanker om lyserødt toilet

Weekenden hvor vi fik et tag og nydt at vi bor i en større by

 

Fredag var altså en stor dag herhjemme. Egentlig bare fordi den ene side af taget blev belagt med tegl, og dermed er færdig. Håndværkerne gav den gas fredag, og gik først på weekend kl. 20.30, så Nicolai og jeg fik også hjulpet til. Og jeg har for første og nok også sidste gang været på toppen af vores tag, og luret på den smukke udsigt over Køge. Nu mangler den anden og mest tidskrævende side, men det skulle gerne blive færdigt i løbet af denne uge. Og hvis planen holder, så kommer muren også i løbet af denne uge, så det går pludseligt hurtigt fremad!

Lørdag kunne vi tage en stille morgen med en omgang Myretuen, som er favoritspillet herhjemme for tiden! Derefter hoppede de voksne i træningstøjet og børnene tog ipads under armen og tilbragte en time i LIFTRS GYM. Elsker når vi træner sammen og at det nu igen er muligt!

Hjem og spise frokost, og så op til Havnens Dag, hvor vi alle kom i det 12 graders kolde eller varme vand om man vil samt et par ture i saunaen. Derefter få varmen med en stor vaffelis og ellers se på brandbil, fiske ål, hoppe på hoppepude og derefter cykle hjem igen.

Nicolai blev kørt til 60 års herrefødselsdag i Hvidovre, og jeg og børnene spiste danske jordbær og så Mr. Bean, og jeg fortsatte sofalivet bagefter. Gik igang med Perfekte Steder, som jeg så har fået slugt to sæsoner af henover et par dage. Så den kan anbefales!

Søndag tog vi i roligt tempo og fik stemt, og ved aftenstid tog Aya og jeg op og så Gardehusaren optræde med alle deres smukke heste. De har nemlig været i byen i flere dage pga. Dronningens visit her i Køge disse dage. Da børnene var i seng stod den egentlig bare på at følge EP valget, og få nogenlunde styr på hjemmet igen.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om lyserødt toilet