"må vi godt gå ud at lege efter vi har spist aftensmad?"

Ferie #1

Hej hej! Vi er her endnu, og nu hvor jeg sidder i bilen og skal sidde her de næste otte timer indtil vi rammer Liege, giver jeg lige et lille pip.

Den første uge af sommerferien er allerede passeret, og starten har været fantastisk!

Mandag-torsdag blev tilbragt i Højby Lyng i sommerhus hos nogle venner. Sådan et sommerhus lavet i træ, og hvor vi automatisk kom ned i gear med det samme. Sådan et sommerhus hvor afslappetheden kommer med det samme. Intet fjernsyn og nærmest ingen data. Altså helt perfekt!

Mandag tog vi til Rørvig Havn og fangede krabber og rejer. Spiste is trods regn og gråvejr. Spiste steg og bearnaise til aften, tændte op i brændeovnen og bøvlede med børnene der ikke lige kunne finde ro i at lægge sig til at sove. Hvilket de så ikke kunne nogle af dagene. En blanding af spænding, og dét at sove i et anneks og så varmen der kom. Så det irriterede os, men udover det var alt godt 😉

Tirsdag kom første del af hedebølgen og vi tilbragte hele dagen i Sommerland Sjælland. Virkeligt et hit – både forlystelser og vandlandet.

Onsdag tog vi på på Vig Tuskemarked, som er et stort loppemarked med mulighed for at gøre sig nogle gode loppefund, lege på den fine legeplads og spise lækkert. Børnene faldt over nogle sten og ringe, og Nicolai faldt over noget vægpynt som allerede er blevet hængt op. Frokosten spiste vi i Nykøbing sj. hos Lokalkompagniet, som min veninde havde tippet os om. Vi sad udenfor i skyggen i deres hyggelig baggård, hvor vi havde fint selskab af Louie, golden retrieveren, som hører til der. Må virkelig anbefale at snuppe en brunch eller frokost der, og endelig huske at bestille en iskaffe også! Så god.

Varmen var godt oppe at ringe og vi gik alle til stranden, som jo vitterligt kan noget på de kanter. Så lækker og børnevenlig, og vandet var varmt den dag.

Torsdag sugede vi det sidste ud af den lækre strand inden vi vendte hjem til Køge igen, hvor aftensmaden bestod af vores yndlings hos Halifax

i går fredag startede jeg ud med at svede i LIFTRS gym, og kølede af i marinaen, eller blev nok mere opkogt 😉 det blev for varmt for os og vi kørte hjem tidligere end planlagt, men Nicolai skulle også svede i LIFTRS inden vi tilbragte aftenen hos vores venner i Faxe, som diskede op med lækker grillmad og badebassin til børnene.

Og sådan gik den første del af ferien, og vi er på vej mod næste feriekapitel.

Håber I nyder sommeren om I så har ferie eller ej 😘

Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"må vi godt gå ud at lege efter vi har spist aftensmad?"