Hele familien til Grøn Koncert

Det er også udmærket med ferie i DK

dsc_0053-7 dsc_0058 dsc_0061-6
og det kan jeg jo snlidt skrive efter at have tilbragt 14 dage i varme Italien. MEN vi er ok tilfredse med den første halvdel af den sidste uges ferie, som vi tilbringer herhjemme! I mandags var vi i Leos Legeland, og i går gik vi ned til stranden sammen med Ayas gode veninde, som virkelig har været savnet. Vi smurte madpakker, og spiste så frokosten dernede. Det var ikke planen at det skulle blive sådan en rigtig strandtur med badning, for jeg troede at det ville være for koldt, og samtidig havde jeg heller ikke pakket håndklæder og badetøj ned, for vi var på gåben/løbehjul, og jeg skulle jo have Nellie, og taske med madpakke, kamera und so weiter med mig. Nellie er jo desværre ikke en vandhund, men hun var overraskende meget i vandet og havde en fest. Så der er håb forude. Vi ville så gerne at hun kunne svømme rundt i vandet, eller i det mindste slappede af når vi alle bader. De gange hvor vi har hende med ned hvor vi også bader, så bliver hun stresset af det, og står og gør og tripper rundt. Og hun gør ellers ikke meget, men det er typisk en hyrdehund, som jo gerne vil have samling på tropperne – og især hvis der er fare på færde, hvilket havvand er for Nellie, åbenbart.

Vandet var jo ikke koldt, så jeg ærgrede mig lidt over ikke at have medbragt badetøj. Børnene fik jo bare deres tøj af og kunne så bade nøgne. Det havde jeg ikke lyst til, men tænkte at vi så måtte snuppe en dukkert om eftermiddagen når Nicolai var hjemme fra arbejde. Men der blev det jo så skidt vejr, så det blev ikke til noget. Jeg vil snart have en dukkert – hvem havde troet det?

dsc_0066-2 dsc_0075 dsc_0082 dsc_0083-3
Vi kan naturligvis ikke tage på stranden uden at smutte forbi Trylleboden. De har den bedste kaffe og iskaffe, så det er altså et must. Og is til børnene. Bevares, ferien er jo ikke slut endnu. Og derefter igen hjemad og hoppe på trampolinen. Den har også været savnet 😉

dsc_0086-2

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hele familien til Grøn Koncert