Vores jul

De normales historie #19 (første ferie med Aya)

 photo PicMonkeyCollage2_zps55c1440e.jpg
Nogle uger efter vi var flyttet til Hvidovre tog vi to uger afsted til Kreta. Det havde vi glædet os meget til, da vi sommeren forinden “kun” havde været i Danmark. Vi havde med vilje bestilt all inclusive da vi bare skulle slappe den, og det også var vores første ferie med Aya, som dengang var 11 måneder gammel. Det var en dejlig afslappende ferie, ligesom vi havde tænkt at den skulle være. Da vi skulle hjem skreg Aya i to stive timer i den meget lille lufthavn, hvor det var umuligt at gå hen et sted hvor der ikke var mennesker. Hun var mega overtræt og jeg var lige ved at sværge på at jeg ALDRIG nogensinde skulle ud at flyve med en baby igen. Det var forfærdeligt, og jeg tænkte på, hvordan flyveturen ville blive et helvede, men lige så snart vi sad i flyveren lagde hun sig til at sove.. Heldigvis, for ellers var det nok blevet kør-selv-ferier fremover 😀
 photo PicMonkeyCollage3_zps62e32c82.jpgnå, men det var ligesom et punkt på den dér forældreliste vi kunne krydse af. At vi havde været ude at rejse. Og det kunne sagtens lade sig gøre. Én af os sov ofte middagsluren med Aya, for det kunne man med hende. Åh jeg savner det altså, når jeg sidder og kigger på disse billeder! Og aftenerne sad vi og spillede eller læste. Vi kom helt ned i gear, fik en smule sol og var så klar til en sommer, hvor Aya fyldte 1 år, Nicolai der var intensivt igang med sit speciale og jeg der skulle starte på et nyt semester inkl. projekt samtidig med mit arbejde på barselsgangen. Det blev lidt hårdere end forventet…

– Sebrina

#1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9, #10

#11, #12, #13, #14, #15#16, #17, #18

1 kommentar

  • Mia Hoff

    Det er så fantastisk hyggeligt at følge med i jeres historie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores jul