sirup/grød af pærer og vanilje

Da jeg sad og kiggede en masse blogs igennem forleden faldt jeg over valdemarsro, som bl.a. indeholder lækre opskrifter. Hun havde en lækker opskrift på pæresirup, som passende kunne afprøves, da vi havde nogle lidt for bløde pærer herhjemme.


Det blev ret lækkert, og har været fast ingrediens til morgenens yoghurt de sidste par dage. Jeg lavede den ikke på helt samme måde, men se opskriften her
Jeg brugte 2 pærer i tern, 3-4 spsk. sukker, 1/2 dl multifrugtjuice (andet juice er nok også godt)!, vaniljestang + korn deraf 

Aya synes nu også bare at yoghurt med havregryn er mums. Der er ikke nogen grund til at fylde hende med sukker så længe hun ikke helt ved, hvad hun går glip af 😉



how to:
Det hele koges sammen indtil det bliver lidt tykt i det… og det er faktisk det! Vi har spist det med yoghurt naturel og hjemmelavet müsli (honningristede havregryn, ristet rugbrød og honningristede hasselnødder)


Skal helt sikkert prøve flere af disse slags ‘sirupper’

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg