davines


der er gået projekt sundt hår i den herhjemme, og da jeg var til frisøren i onsdags, blev jeg forført af disse to lyserøde sager. Siden jeg var gravid har jeg kun vasket hår i svanemærket hårprodukter, og må bare sige, at der er stor stor forskel på dem og så det lyserøde “slik” dér, som eftersigende også skulle være uden parabener og parfume. Det er dog ikke svanemærket, men skulle være mindre fy-fy end så mage andre mærker. Nå, men jeg har store forventninger til disse to bøtter, og håber, at hvis jeg nøjes med hårvask max to gange om ugen, begrænsninger på fønneren og glatteren, bliver klippet hver 2. måned og så ellers får mine olier – har noget meget smukt hår om et halvt år 😀 


– Sebrina

4 kommentarer

 • Som frisørdatter vil jeg gerne give dig et par gode vaske-hår-tips: brug kun en lille smule shampoo til den alm. hårvask og vask kun håret ved hårbunden. Det behøver ikke engang skumme helt vildt. Brug derefter noget kur/balsam i spidserne, men for guds skyld ikke i bunden, det får bare dit hår til at se fedtet ud. Gør det 2-3 gange om ugen. En enkelt gang hver anden eller tredje uge kan du så vaske dit hår som du ellers ville gøre, altså hvor det hele sæbes ind. Føntør håret til det er "sådan skabstørt", altså ikke helt tørt – det er dér, skaden sker nemlig 🙂 Jeg bruger ingen produkter i mit hår, udover shampoo og en god balsam (min er fra Keune Naturals eller sådan noget) og får altid ros for mit velplejede hår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Davines er super lækre produkter, de dufter skønt uden for kraftig parfume lugt. Har brugt dem i årevis. Håber du får glæde af produkterne. Jeg skifter gerne imellem dem, så håret ikke bliver "træt" af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • altid dejligt med gode tips- TAK 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej hvor dejligt at høre, at der er en rutineret bruger som kan give grønt lys 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nyt