Happiii

Strawberry Mix 2014

 photo da0323e5-018e-4f54-8529-264c99ad6777_zps72cbf80b.jpg
I går da vi holdt fødselsdag for Aya, kom posten forbi med en stor portion af de nye Mentos Strawberry Mix. Det havde jeg ikke opdaget, men da vi gik ned til stranden havde Aya en hel mentos rulle i hånden, og jeg troede bare at det var mormor, der som vanligt, havde delt ud af sine godter fra sin taske 🙂 Min mor har altid lidt sødt i tasken, og ofte en rulle mentos, og dét har Aya luret skal jeg hilse at sige! Så troede bare hun havde fået den i dagens anledning, og tænkte ikke videre over det. Det er ikke hver dag hun har fødselsdag vel… Da vi så kom tilbage, så jeg at der lå en bunke af de lyserøde ruller, og Nicolai fortalte, at vi havde fået dem med posten og han havde delt ruller ud til gæsterne. Meget passende til en ægte pige fødselsdag med lyserøde balloner og tylskørter. Så det var en god slutning at gæsterne lige fik stukket sådan en rulle i hånden til hjemturen. Godt tænkt af Nicolai uden jeg overhovedet havde været inde over 😉 Sikke meget der kan gå min forbi, når huset er fyldt med gæster!

Nå, men rullerne er kommet fordi vi har sagt ja til at oplyse om Mentos’ Strawberry Mix konkurrencen som pt. kører på Instagram
 photo 00fab4d3-39fc-4f47-8c5c-9ff5241a427f_zps05e4a7f2.pngHer bliver der hver uge trukket en vinder blandt dem som har uploaded et billede af deres hyggeligste jordbærsituation og brugt hashtagget #MentosDKStrawberry, og da vi meget gerne vil se se, hvor mange af billederne som kommer fra ‘vores’ læsere/følgere så brug endelig hashtagget #MentosDKStrawberryDENORMALE 🙂Det kunne være lidt hyggeligt!

I dag står den på Cirkus Summarum og glæder mig helt sindssygt til at se Ayas reaktion, når det går op for hende, at vi skal i cirkus. Alvin bliver plantet hos mormor og morfar, så det bliver Ayas dag i dag, og måske vi også kan uploade et billede til konkurrencen med en hyggelig jordbærstund? 🙂

Indlægget er sponsoreret

– Sebrina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happiii