en meget sød plante - stevia

Den dygtige storesøster

Hold nu op hvor har vi brugt en masse tid på at spekulere på, hvordan Aya ville tackle det at blive storesøster. Og indtil videre er det bare gået over al forventning. Hun er sød, omsorgsfuld og hensynsfuld over for Alvin, og vigtigst af alt, så er hun sig selv. Dvs. vi har jo vores kampe, men dem ville vi jo også have haft selvom hun ikke var blevet storesøster. Hun synes bestemt ikke, at det er sjovt når han græder, og har da også et par gange spurgt, om han ikke skal ind i maven igen? 😉
Alle gæster har også været gode til at give Aya opmærksomhed i stedet for lillebror (som alligevel bare sover eller spiser), og det betyder nok også en hel del! 
Lad os håbe at det fortsætter sådan… 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en meget sød plante - stevia