10 hurtige om Sebrina

Glædelig juuuul!!

Så er det på tide at ønske alle jer fantastiske læsere en glædelig jul! Vi sætter stor pris på jeres kommentarer og nyder at der kommer flere læsere og kommentarer til. Må i nyde denne tid med familie, venner, kæreste, børn, husdyr osv. Det vil vi i hvert fald gøre.
Sebrina har en dagvagt i morgen og har hermed arbejdet 40 timer over fire dage, og håber på at komme i julestemning når Disneys juleshow kører over skærmen i morgen eftermiddag. Vi glæder os til at vise billeder fra de kommende dage, og vil lade bloggen stå lidt stille henover julen og nyde at være sammen bare os tre, men også med vores familier. Tænk at vi næste jul er en familie på fire <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige om Sebrina