De normales historie #14 (Ayas fødsel - Nicolais version)

altså også glædelig jul herfra!

 photo 391eda41-d375-4592-81c4-3dbe97246f3f_zpssgfhgq4i.jpg
For ca. en time siden fik jeg lige opdateret mig på instagram og facebook, og var noget bagud ;-). Så det var en stor overflod af kære julehilsner – og billeder, og der skal også lyde et glædelig jul herfra!

Det er ikke meget jeg har haft min telefon i hånden de seneste par dage, og hvor har det været rart! Jeg har brugt min dyrebare tid med at nyde julen med familien og børnene (og haft en lillebitte smule travlt med at få styr på de sidste gaver osv.).

I går havde vi en virkelig hyggelig dag! Juleaften begyndte som noget nyt i år allerede kl. 12, hvor vi mødtes hos mormor og morfar, og faktisk inden da allerede havde gjort os nogle julebesøg inden. Nå, men børnene fik risengrød og Alvin og kusine Marie blev puttet til middagslur. Da de så vågnede var der kommet MANGE gaver under juletræet, og så blev der danset om juletræet og børnenes pakker pakket ud og leget med. Imens kørte Disneys juleshow og vi skiftede til at være i køkkenet, og dække julebordet. Kl. 18 kom flere julegæster til julemiddag, og den blev nydt i ro og mag imens børnene kunne lege videre. Så blev de mindste puttet, og så sang vi lidt julesange igen og vi voksne kunne pakke gaver ud stille og roligt. Det tager jo alligevel nogle timer at komme igennem gaverne, så lidt sent blev der spillet julebingo om byttegaverne og kl. 24 var vi alle meget trætte og gik i seng. Virkelig en dejlig hyggelig aften, og vi har alle fået nogle fantastiske gaver.

I dag har vi bevidst valgt ikke at lave nogle aftaler og heldigvis for det, for Aya har hele dagen været halvskidt og har lidt feber. Tror det er en reaktion på den overspændthed hun har haft gang i de sidste dage op til juleaften. Alvin har derimod formået at bruge flere timer med sin Brio togbane og sine nye elektriske toge og virkelig leget og leget med sit nye legetøj. Han har dog sprunget sin middagslur over og både Nicolai og jeg har på skift lige snuppet en morfar i sofaen. Det er rart med sådan en dag, og det er så fantastisk at opleve Alvin fordybe sig med sit legetøj. Jeg tuller pt. rundt i sådan en sag her, som jeg fik i gave i går 😀 Den er virkelig rar og meget blød! Nicolai er igang med biksemad af rester, og det er virkelig også noget af det jeg elsker ved 1. juledag. Kartofler, flæskesteg og brun sovs i ét mix toppet med et spejlæg – dét er godt!

I morgen står den på julefrokost hos Farfar, Trine & co., så der kommer til at være fart på! Jeg elsker at jeg kan være med til det hele i år, men glæder mig nu også så småt til at decemberræset suser af…

-Sebrina

1 kommentar

  • Caroline

    Julebingo om bytte gaver – hvad går det ud på? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De normales historie #14 (Ayas fødsel - Nicolais version)