David Beckham for H&M

D-vitaminmangel

Jeg har lige fået konstateret d-vitamin mangel, som nok så mange andre danskere ‘lider’ af. Jeg må defor supplere mit ellers noget store pilleforbrug af multivitamin, kalk og fiskeolie med stærk d-vitamin. Men det ville da bare være så meget nemmere at få d-vitaminen igennem solens stråler. Selvom den hedder dansk sommer for os her i 2013 pga. boligkøb og nyt familiemedlem, så glæder jeg mig utrolig meget til sommeren alligevel. Nok mest af alt fordi vi kommer til at bo i gåafstand til stranden, får have og jeg denne sommer også er på barsel. Nå, men det varer ikke længe før det er forår (!?), og marts byder på min fødselsdag, barsel og flytning, så det er bestemt ikke dårligt. 

– Sebrina

5 kommentarer

  • Anonymous

    Hvordan finder man ud af at man er i mangel af D-vit?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Igennem en blodprøve 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg fik for et par år siden også konstateret mangel på d-vitamin og har siden dengang været meget opmærksom på at tage tilskud af d-vitamin om vinteren. Herovre i England, er d-vitamin væsentlig billigere end i dk, og jeg spiser det både som tabletter og olie-kapsler. Fik at vide af en klog ven, at man aldrig kan tage for mange vitaminer fordi kroppen selv udskiller det den ikke har brug for 🙂 Ha en god dag.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, for sørensen det er et helt hjemme apotek man får, som gravid. Jeg skal også tage ekstra d-vitamin nu, men når man så går på apoteket for at købe dem så himler apoteker damerne op om at det må man ikke tage i så høje doser..

    Hmn, mystisk, hvor højt et tilskud skal du tage pr. dag?

    Venligst Ketty.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja jeg tror bare du skal følge din læges anvisninger. Jeg tager dem på 38 ug (kan ikke lige skrive det korrekte tegn 😉 ) og regner med at bare tage den pakke på 40 kapsler, og så gå lidt ned i styrke derefter (og dermed også pris). Men det kommer selvføgelig an på om jeg er kommet noget højere op i min d-vitaminstatus.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

David Beckham for H&M