LeizyB

Den første sne, som forsvandt meget hurtigt…

 photo sne_zpsa9309a76.jpgSneen kom hertil i mandags. Dog meget kortvarigt desværre. Men Aya nåede ud på sine ski, og hun gik med dem uden problemer. Det var første gang hun havde dem på, så det var nogle stolte forældre som var tilskuere ;-). Hun har haft lidt svært ved at forholde sig til “skiferie”, men nu glæder hun sig sådan. Der er jo heldigvis ikke længe til nu, og hun er ikke den eneste, der glæder sig :-). Alvin opdagede også sneen, og sad så fint og kiggede på de hvide fnug. Selvom det godt kan være en træls, mørk og kold tid, så er der bare noget fedt over snevejr. Men så skal det også være ægte snevejr. Ikke sådan forsvinde efter 10 minutter…

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LeizyB