Alvin 8 måneder - den vildeste måned!

fuck… det er snart fastelavn!

 photo PicMonkeyCollage_zps79d19afd.jpgjeg kæmper lige en indre kamp med mig selv. Fordi jeg ville jo egentlig bare megagerne overraske Aya med et kostume som JEG har lavet særligt til hende. Men jeg har jo ikke prøvet sådan noget før, og er ikke lige kreatypen… og måske hun jo alligevel allerhelst bare vil være Askepot!? Det er jo bare så nemt, når vi har alt til Askepot og mere til ;-). Måske jeg kaster mig ud i de fine fuglevinger, og hvis hun så ikke gider dem lige til fastelavn, kan de bruges til udklædningsleg, for det hitter faktisk ret meget her og i børnehaven pt. Og Alvin.. han går jo i vuggestue når det er fastelavn. Måske en heldragt og et par gummihandsker, og så er han en elg ligesom på ovenstående collage. Jeg har det sådan lidt “fuck!” agtigt… Hvad skal jeres børn være til fastelavn? Smid gerne kommentar, links, diy’s og jeg skal komme efter jer – bare de ikke er for svære ik!?. Jeg vil jo bare så gerne være med i klubben ik……

– Sebrina

16 kommentarer

 • Jeg har lige købt bi-dragten til den lille – vil gerne lave noget selv, men så har vi den, hvis jeg fucker helt op eller opgiver… Som jeg nok gør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leo

  Ehm. et par brune bukser. en grøn trøje, noget grønt karton og røde balloner. så er Aya pludselig et æbletræ. super smart & nemt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   oh yeah, den villa virkelig også være god! Men tror ikke jeg kan få hende til at have ballonerne på trøjen. Hun er liiiidt speciel hvad sådan noget angår, hehe. Men kunne sgu godt selv finde på det, haha 🙂 Tak for tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tilslutter mig det der “fuck” agtige, og har desværre ikke rigtig nogle gode idéer. Første gang jeg begav mig ud i at lave et kostume selv til en ældste, syede jeg en cowboyvest, med frynser, sherif-stjerne og hele pivetøjet. Tanken var så at han derudover bare kunne have cowboybukser, en ternet skjorte og et tørklæde på. Skæbnen ville dog at han en time efter jeg blev færdig med kostumet, som jeg i øvrigt var mega stolt over at have produceret, blev møg syg med rotavirus. Så han fik aldrig kostumet på. De to efterfølgende år var han fodboldspiller. Jep, to år i træk, for han kunne nemlig ikke huske hvad han havde været året før, hvilket jo bare var til min fordel. 😉 Dejligt nemt, jeg skulle ikke lave noget selv, og ikke mindst et komfortabelt kostume. I år han han så proklameret, at han vil være en Angry Bird. PIS! Så jeg må jo igang med symaskinen, og så krydser jeg fingre for at han ikke bliver syg. Ellers får han det på alligevel. Basta! Vores yngste bliver elefant. Har et syntetisk Fætter BR kostume i str. lille, så det må være det. Hun er jo nok også ret ligeglad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Årh det er da virkelig også unfair at han skulle blive syg!! Håber du viser angrybirdkostumet frem- det lyder vildt 🙂 Men har set de også kan købes 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Heldigvis falder fastelavn sent (2.marts) i år og jeg har en sød mor, som gerne står for den kreative udførelse af kostumet.

  Vores søn på snart 4 år skal være Batman, men vil ikke have et købt kostume, men et som mormor syr (eller strikker, som han først proklamerede :-))

  Til Alvin kunne nedenstående være en idé:
  Til vores søns første fastelavn var han drage – super nemt. Joggingtøj (evt. ensfarvet heldragt med hætte. Almindelige skuresvampe halveres diagonalt og klistres/ri/sys hast på hætten og ned af ryggen. Vupti – en drage og barnet føler det har almindeligt tøj på (som her: http://masterworks.wordpress.com/2007/10/26/got-your-costume-yet/)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   1000 tak for link! Har faktisk tænk på at lave “dragen” til ham. Måske sætte mindre trekanter på, som er bløde i det, så den også kunne bruges til andre dage end fastelavn. Eller er det for vildt!? 🙂 Gid vi lige kunne trække på mormor, men tror ikke hun heeelt er med på den 😉 Jeg skal selv igang med kostume til Aya og stoffet er bestilt! kryds fingre for, at det går godt ik?
   – Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie vil heldigvis være kat, og heldigvis vil mormor gerne sy en hale, nemt for mig 🙂 De to sidste år har vi også haft mormor på sagen, da Julie var klokkeblomst og drage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Åh ja, kan da også selv huske at jeg har været kat! Hvorfor pokker foreslog jeg ikke det istedet for at vise Aya de fine fuglevinger? Måske hun kan ændre mening 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bliver nemt i år;) Lillepigen vil gerne være sommefugl (og enhjørning, men hun har fået besked om at kun vælge EN – så det ble sommerfuglt;) – så;
  Billige sommerfuglvinger fra ebay – check
  Lyserødt “fe” nederdel fra loppermarked – check
  Gule strømebukser – check
  følehorn (fra et gammelt mariehønekostyme – check!

  så det eneste der mangler er at se om jeg kan finde en gul og lyserød stripet tshirt/tynd langærmet – ellers så syr jeg lige et par lyserøde striber på den gule vi har herhjemme.
  Og snart – naa! Det er da først 2. marts i år – masser af tid;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Kan fornemme at du har godt styr på det! Og du har ret, der er en heeel måned endnu. Og hvis nu Alvin bliver kørt hurtigt ind i vuggeren, så har jeg faktisk en uge hjemme på barsel uden børn. Så burde der være nok tid- Tak for inspiration 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  MIn lille fyr (11 mdr) skal være haj. Tjekkede PInterest for finde kostumer og faldt for det her http://www.pinterest.com/pin/126804545730642212/
  Har købt detpåamazon, hedder
  Rubie’s Costume Deluxe Shark Romper Costume

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alvin 8 måneder - den vildeste måned!