Sådan får vi fødselstallet op ;-)

Alvin 10 måneder

 photo a74709e3-159e-4452-a1c1-bccf7d8c8c32_zpsba677819.jpg
 photo fb3ef701-acfa-4e5b-8fd9-de1d9714e41d_zps7eb03c44.jpg
 photo 50e2c47b-d9df-4753-9fb4-aadbde60b278_zpsadbbe76d.jpglige pludselig kommer jeg en smule bagud med de der månedsopdateringer 😉 Men han rundede de 10 måneder for halvanden uge siden, og der er jo naturligvis sket lidt med den lille mand:

– han har nu tre tænder og flere på vej. Det giver ham dårlig mave og påvirker selvfølgelig også hans humør. Lige pludselig skal han igen rokkes i søvn i barnevognen og roder også rundt om aftenen, og vi skal flere (okay mange) gange ind til ham inden han falder i søvn. Og være for sig selv er ikke et hit, så tja, han er den “gamle” Alvin igen. Så det har været en hård uge, og personligt kan jeg bare mærke at det suger energien ud, og jeg bliver sådan halvpessimistisk, og tror aaaaaldrig at han bliver den glade Alvin igen. Okay, han er glad, men har bare en minimal lunte, og jeg tager mig selv flere gange i at gå rundt at have lidt ondt af mig selv og naturligvis Alvin. I stedet for at være mere positiv. Bliver træt af mig selv, og blev enig med mig selv i går om, at nu måtte jeg lige holde op med det. Det dårlige humør og fokus på trætheden. Og så var det at brumbassen jo også sov til 6.30 i dag (ja ja det er sommertidens skyld, men det tæller alligevel kun plus på kontoen herhjemme), og er afleveret i vuggestuen, og solen skinner, og jeg er ikke TRÆT. At Aya så måtte til lægen er en anden snak. Vi skal jo bare ikke starte en uge uden bekymringer åbenbart…. Det er pisse fedt at jeg kun arbejder i gennemsnit 28 timer om ugen. I lang tid endnu. Så går det hele, og der er endda tid til at få bagt lidt boller, løbet en tur og blogindlæg ej at forglemme. Jeg nyder virkelig mit lille frirum herinde i øjeblikket. Nok fordi I er så søde og opmuntrende og gode til at komme med gode råd osv. Og bare det at få irritationer ned på skrift hjælper altså på mit humør. Så tak for det. Nå, men det handler jo om Alvin…

– hans vilde appetit har også været påvirket den seneste uge, og er faktisk sikker på, at han har tabt sig. Heldigt at han har noget at give af til disse tyndskidsperioder. Hans mave har altid fungeret utroligt godt, for at sige det på en pæn måde, og han har haft det meget logiske udbud/efterspørgsels system. Kommer der noget ind – så skal der noget ud. Og når der kommer en del indenbords, kommer der jo så også en del ud. Logik for alle! Så vi har altid været vant til en håndfuld lortebleer om dagen. Det blev så lige fordoblet, og mere til, og det hang ikke sammen med det fornuftige udbud/efterspørgselssytem, og huden blev også ked af de mange bleer. Så puslebordet var ikke et hit før, og er det bestemt slet ikke nu. Så hvis der lige sidder nogle guruer herude, som lige ved hvordan jeg kan få mit barn til at ligge stille på puslebordet, så kom frit frem. Nu. En urolig og gal baby med lort op ad ryggen og ned ad lårene hænger bare ikke sammen. Og så det der med at tage en lortindsmurt bodystocking over hovedet (med en god hårmanke) imens babyen laver flitsbuen, er egentlig heller ikke toppen. Det synes jeg bare I uden børn skal vide 😉 For det er fedt at vide ik!? Det er lige så æggene sprøjter ud fra æggestokkene nu ik?

– han går rundt med BRIO gåvognen, men har ikke lige luret, hvordan han manøvrer uden om bordben og væk fra væggen. Heldigvis har han en god storesøster, som gerne hjælper ham, så vi ikke skal rende rundt i pendulfart og vende vogn og flytte rundt på potteplanter.

– han synger. Eller prøver på det. Hvad det er finder vi nok først ud af om nogle måneder eller flere. Vi gætter på “lille Peter edderkop”. Det er vel næsten den sang de fleste forældre gætter på ik!? Ayas var så “i Østen stiger solen op”… se den var vi ret længe om at gætte. og “giraffen Gumle” derefter. For pokker den kendte vi jo heller ikke. Denne gang har vi jo fået udvidet horisonten på sangfronten, så der er gode odds for at vi nok skal lure den inden han kan udtale ordene. Nå, men sødt er det i hvert fald.

– danse kan han da også. Og trutte i mundharmonika endda. Jeg spår en musikalsk fremtid her. Så er han ægte mønsterbryder!

– og så er han ret sej til og meget optaget af at putte ting ind/ned i noget.

– han har fundet ud af hvordan han kommer i skabene… 😉

– er glad for at gå i vuggestue og forelsket i sin storesøster. Hold nu kaje de er gode sammen de to.

hmm.. I skal da næsten lige have en lille film af den seneste måned…

Rigtig god mandag 🙂

– Sebrina

4 kommentarer

 • Nej, nej, nej, hvor er det bare en Skøøn lille film!
  Jeg bliver så inspireret til at prøve filme lidt selv! Tusind tak! 🙂
  Ha’ en dejlig mandag!

  Mvh Cecilie
  http://blog.fashionmom.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så hyggeligt at føle med i dine opdateringer. Han er kun et par uger ældre en min så jeg kan bare sidde og nikke genkendende til næsten alt du skriver 😉

  Mht. puslebordet – jeg nynner gerne en sang for mig selv mens jeg for 100 gang vender ham på plads så han kan få skiftet ble og få bukser på. Det hjælper måske ikke på om han ligger stille men det hjælper på mentaliteten…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger lige med her. Har også en dreng der for tiden IKKE gider ligge på puslebordet. Han skal hele tiden vende sig for at kigge på billederne på væggen. I nogle dage skiftede jeg ham konsekvent på gulvet, så han i det mindste ikke kunne vælte ud over kanten, men det trick virker heller ikke længere! Input modtages også her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Elken

  Awww <3
  Min dejlige familie !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får vi fødselstallet op ;-)