En uge er gået

Opskriften på lækre blinis!

 photo aea06bb8-58d8-44f9-b76d-035a220c746e_zpsc88f1747.jpg
I har bedt om opskriften på de lækre blinis på billedet fra vores tapasaften. De var virkelig også lækre, og det var min bror og svigerinde der stod for dem, så jeg har fået opskriften af dem. Jeg har fået at vide at det er ret nemt, men har endnu ikke selv prøvet opskriften af, så bliv ikke sur, hvis det er løgn 😉

Min bror og svigerinde har prøvet at lave dem to gange, hvor de den første gang havde købt blinisene, men disse på billedet har de selv lavet. De er lavet på alm. pandekagedej, som var lidt tyk og tilsat citron, salt og kun lidt sukker. Men de købte var også udmærket, har jeg fået at vide. Selve “cremen” er most avocado med creme fraiche, salt, peber, citron og evt. lidt løg, medmindre man drysser med purløg til sidst. Så er der et stykke stegt serrano skinke på, og så et stykke skiveskåret svinemørbrad (kan købes i Rema1000 b.la.) på. Det var vist det!

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uge er gået