Lingeri i min smag

En spontan tur over Øresundsbroen

 photo 98d743df-1e9d-43f5-884c-d9cc627cc9d0_zps967cb5a2.jpg
I går ved middagstid blev det lige hurtigt aftalt, at vi tog et smut til Skåne, nærmere på gården Ängavallan. Det var et tilbud fra Club Øresundsbron, som vi på ingen måde kunne takke nej til. Jeg havde fri fra arb, var hjemme kl. 16.45 (pga. den skide myldretrafik), og kl. 17 kørte vi afsted. 40 minutter senere var vi på den skånske gård Ängavallan, som havde en dejlig suite og 4-retters menu med dertil vinmenu klar til os. Øj det er længe siden, vi har været så spontane! Og så endda med Aya og Alvin på slæb. Det var FANTASTISK, og I kommer til at høre en del mere til det her på bloggen 🙂

Håber I nyder weekenden. Indtil videre har vores været helt perfekt! I morgen slutter vi af med Tivoli og Nimbs kagebord. Åh vi glæder os!

– Sebrina

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lingeri i min smag