Ayas vise ord

Hos grønthandleren #2

 photo 168e3ba5-5340-4246-9ed2-fd52b1e2d41c_zps9c972ca7.jpg
Måske nogle mærkelige indlæg, men ligesom jeg synes det er lidt en skattekiste at komme ind i en genbrugsbutik, så har jeg det lidt på samme måde hos “vores” grønthandler. Kiksene med dadelfyld bilder jeg mig selv ind er mindre syndige i de gode Prince chokoladekiks, og de fungerer genialt som en sød snack, og børnene elsker dem! Og hvedebrødet, som ikke kun er billigere end de stive sataner man kan købe vakuumpakket i diverse supermarkeder, smager også bare bedre og er geniale til madpandekager, eller som vi gjorde forleden, med lidt hvidløgsolie og nogle minutter i ovnen. Nam nam.

Hos grønthandleren #1

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ayas vise ord