Sebrinas ønskeliste

weekenden via Nicolais tlf og tak til en sød læser

 photo we1_zpsjzqdpmqg.jpg
Det har været en begivenhedsrig weekend denne weekend, som særdeles har stået i hyggens tegn. Fredag hentede morfar børnene og Nellie for derefter at hente kusine Marie og hundehvalpen Sally. Så morfar klarede lige tre børn og to hunde. Så sejt! Nicolai var til julefrokost og jeg havde først fri kl. 18, så vi havde endnu engang brug for bedsteforældrenes uvurderlige hjælp. Jeg skulle endda også et hurtigt (hahahaha) smut forbi Waves efter fyraften for at købe lidt julelir i Søstrene Grene til den årlige familiejuleklippeklisterdag. Det var et helvede pga. black friday, men jeg nåede da også lige forbi Gina Tricot (som ligger lige ved siden af Søstrene Grene), og da jeg kun køber jeans derinde og der var -30% på alt, kunne jeg jo lige så godt anskaffe mig et par mere til samlingen. Nå, men ned ad Køge Bugt motorvejen som jo er et kapitel for sig i øjeblikket, og så hjem til min seje far, som havde puttet de to mindste, og Aya sad og hyggede med dyne og Klokkeblomst på Netflix (og en tom sliksål). Hun var ret stolt over at være længere vågen end Alvin og Marie.

Jeg kunne lune dejlig boller i karry som min far havde serveret for børnene (tror måske mormor havde hjulpet med at forberede retten), og så ellers sidde under dynen og hygge med Aya. Da hun sov hev jeg computeren frem for at klikke lidt julegaver hjem. Imens kom min mor hjem fra aftenvagt, og min (naturligvis) trætte far hoppede i seng, og min mor og jeg kiggede sammen rundt på nettet aaaalt for længe. Til gengæld har jeg fået købt nogle gode gaver til børnene 😉 Lagde en pæn ordre hos legeakademiet (nej ingen spons – heller ingen affiliate), og kunne derefter joine børnenes søvn på legeværelset. Det blev dog en noget forstyrrende søvn da Alvin pludselig begyndte at hoste. Det hjalp betydeligt da han lå ved mig, men jeg sov godt nok skidt…

Nå, men lørdag var det tid til den årlige familie-klippe-klister-dag. Det kan ikke blive rigtig jul før vi har haft jule-klippe-klister-dag, og det er bare SÅ hyggeligt. Jeg fik ikke kreeret noget, men det gjorde Nicolai og børnene, og vi fik hygget, snakket og snasket en masse. Vi fik selskab af et vennepars to skønne piger som er jævnaldrende med Aya og Alvin, som kom med os med hjem og sove. Så der har været knald på den her i weekenden og børnene har virkelig været i fokus, hvilket har været så dejligt at være vidne og haft overskud til. Nicolai og jeg sov hjemme på sofaen, da vi havde børn sovende i alle rum, og vi var heldigvis så kloge ikke at gå for sent i seng, for vi vidste jo ikke hvad natten/morgenen ville bringe med fire børn i huset. Men det var en forholdsvis stille nat, og vi sov begge overraskende godt i sofaen! Så var der nogle friske børn kl. 6. Lige en tand for tidligt til min smag, så der blev tændt for fjernsynet og så ventede vi lidt med morgenmaden 😉
 photo we2_zpswovltlvp.jpg
 photo we3_zpsq5vgqnkw.jpg
Efter morgenmad og leg blev de to skønne piger hentet og vi fik den idé at køre til julemarked i Roskilde. Det var en lidt skuffende oplevelse, så vi var der ikke længe, og valgte i stedet at køre i City 2, hvor Anders og Katrine kom. Dét var til gengæld et hit! I december er der jo virkelig en masse (gratis!) underholdning for børn, og legepladsen i City 2 er altså også ganske udmærket. Outlettet er bestemt heller ikke helt ringe, og ej forglemme “Staderne” som må være provinsens svar på Torvehallerne. Ganske udmærket! Og igen, Gina Tricot kørte stadigvæk med -30% så endnu et par jeans og basisbluser kom med hjem. Og da jeg så fik udleveret mine køb sagde den pæne og smilende ekspedient “værsgo og tak for en god blog!”. Jeg blev helt befippet, og fik vist kun sagt “tak”, men blev bare rigtig glad og kom storsmilende ud til to utålmodige drenge (Alvin og Nicolai) og fremstammet: “hun sagde “tak for en god blog! Hende dér ekspidienten læser vores blog, hvor sejt er det ikke lige!?”. Så 1000 tak, hvis du læser dette med. Blev helt rørt <3

Børnene faldt nærmest døde om lige så snart bilen blev tændt, så turen blev forlænget med et smut forbi Rema1000 hvor Nicolai hurtigt kunne klare ugens indkøb, som efterhånden kun snart består af mælk, æg, snacks og frugt da vi er blevet flittige brugere af Retnemt.dk.
 photo we4_zpslanjpukq.jpg
Nicolai gik tur med Nellie, som uden tvivl har nydt at være alene hjemme og sove. Hun har jo haft selskab af Sally, som er en spansk vandhundhvalp og de to leger simpelthen konstant. De “fylder” og sviner meget mere end børnene 😉
 photo we5_zpsoxybiwmy.jpg
Så blev der slappet på sofaen inden en hurtig pizza blev smækket sammen, og jeg blev fanget i et instavenligt moment da kop og tebrev matchede med lampe. Omgivelserne omkring var dog ikke så instavenlige, men det var nu ret morsomt alligevel. Æstetiske billeder er ikke lige vores varemærke og bliver det heller ikke. Selvom jeg nu selv følger profiler der virkelig kan noget med pæne rolige billeder.
 photo we6_zpsotbyhxox.jpg
Efter aftensmaden kunne børnene sammen åbne en adventsgave hvori der lå en fin playmobil figur til dem hver, og det vakte stor glæde. Det var en ekstra gave de fik sammen med playmobil julekalenderen, og de blev simplethen så glade for de små figurer! Fik filmet dem lige efter de var blevet samlet, og det kom der en ret sød film ud af. Og nej ingen aftaler om dette indlæg, men bare credit til Playmobil, som havde været så betænktsomme at sende adventsgaver til børnene fordi de jo måtte tyvstarte på julekalenderen.

Nok for nu. Det stormer helt vildt,  og begge børn sover, så vil se søndagsfilmen og putte mig min kommende mand og nyde at jeg har nydt at være sammen med børnene hele weekenden og lige inden de skulle puttes fik danset stopdans og udvidede godnathistorien med 10 minutter ekstra læsning. Det har været en alt for perfekt weekend. December bliver rigtig god.

-Sebrina

5 kommentarer

 • Benedicte

  .. Sidder her og får aftenkaffen galt i halsen over at opdage jeg bliver nævnt, og så endda som den “pæne og smilende” 😀 hvor er jeg glad for jeg tog mig sammen og fik sagt det, og at du blev så glad!
  Nyder at læse med hos jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Skønt indlæg – jeres blog er så hyggelig. Hvilke basis jeans og bluser er det? Jeg mangler virkelig meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • If you’re reading this, you’re all set, padrner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm it seems like your blog ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any helpful hints for inexperienced blog writers? I’d really appreciate it.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oui, tout marche très bien, merci beaucoup =)Mais on m’indique que j’ai hébergé 39 images alors que je n’en vois que 35, c’était déjà comme ça avant la mise à niveau mais je sais vraiment pas où sont passées mes images ^^ Enfin, c’est qu’un détail =)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sebrinas ønskeliste