vi sparede juletræet i år

Vi har altså også Strædet Køge

Reklame for Strædet Køge

Hvad kender du Køge for? Færgeforbindelsen til Rønne? Endestastionen på E-linjen? Køge Torv? Det gamle Ritz?, det kommende supersygehus? hurtigtoget?. Køge er for mig storbyen som man (de unge i den lille by jeg voksede op i) tog til for at shoppe, og senere, også tog i byen i. Køge er så meget. Natur, byliv, gammel by, sportsby, museumsby osv. Men lige nu er fokus på de mange shoppingmuligheder Køge byder på. Der en masse speicialbutikker omkring Køge torv, og også her highstreetbutikker, og jeg kan godt forstå, hvorfor Køge er blevet kåret som årets handelsby x flere. Også før Strædet som åbnede for lidt over et år siden og gjorde handlemulihgederne endnu større og bedre. Kan huske at Nicolai tog derned sammen med Aya da strædet åbnede, for at købe noget “MGP”tøj i H&M, og hun kom hjem og var så stolt! Siden da har vi været i H&M i Strædet x mange, da det pt er Ayas yndlingsbutik. og egentlig også hendes mors.

Men der er en masse andre gode butikker, og jeg fornemmer, at det især er her byens unge shopper løs! Myapartment, Kings & Queens, Gina Tricot, Vila, Hunkemöller og mange flere!

Udover at shoppe, kan der spises god mad. Halifax har vi jo besøgt en del, og kommer nok også et smut forbi her imellem jul og nytår. For ikke at glemme den nye biograf! Det er indtil videre kun Aya der har set film i den, og vi har et par gavekort liggende, og det er vel næsten et must at hoppe i biffen imellem jul og nytår, ikke sandt? Så selvom vi blot kan cykle til Strædet på blot fem minutter, så er det altså også anbefalesesværdigt at hoppe på S-toget, og få en hel dag med shopping, en god middag og en tur i biffen, til de af jer der måske ikke bor fem minutter fra Køge. Tag endelig en tur forbi Åsen, og drik noget varmt på Café T lige ved Køge Torv. Jo, vi er ved at føle os lidt som køgensere, kan I nok fornemme? Det jeg nævner allermest, når vi spurgt ind til hvordan det er gået med at flytte, og om vi er faldet til og sådan. Så er nr. 1 selvfølgelig at børnene stortrives, men det næste er så, at jeg elsker byen. Bylivet. At jeg faktisk kan købe alt i byen og også gå på café. Køge er sin egen by, og jeg elsker at her er en charme og historie, men her er også topmoderne arkitektur som f.eks. Strædet, så har vi den rå industrihavn, marinaen, stranden, skoven – ja jeg kan blive ved! Køge er en by man bliver i, og også tager til. Man behøver ikke at skulle til en anden by (primært København) for at få stillet bylivsgenet…

Nu er handelsbutikkerne lukket for julen, men jeg er allerede retur i Strædet, når de åbner igen efter jul, da jeg har udset mig et nice suit i H&M, som ville gøre det godt for nytåret 😉

Og med denne store salgstale for Køge, så vil jeg også benytte lejligheden til at ønske jer en fantastisk glædelig jul <3

Tak fordi I fortsat læser med!

-Sebrina 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vi sparede juletræet i år