Bryllupshår

Vores St. Bededag

bed1

Traditionens tro bød aftenen inden St. Bededag på hjemmebagte hveder. Og i år var det Nicolai der havde bagt, for jeg havde først fri fra arbejde kl. 19. Så det var en god overraskelse at komme hjem til. Denne opskrift kan virkelig anbefales!

Og det var skønt at vågne op til en fridag og kunne starte den med ristede hveder! Alvin mente at vi skulle have noget ud ad dagen, typisk når han ellers er begyndt at kunne sove længe ( altså kl. 7.30 er længe!), så børnene sad lidt længe og hyggede sig med Ramasjang imens de voksne lige kunne få øjne

bed

Kl. 9 fik vi besøg af Wille, som er lillebror til Clara (Ayas bedste veninde), og som bor 50 meter fra os, som vi havde æren af at passe hele dagen. Det gik bare så fint. Han er simpelthen så sød, glad og nem. Aya og Alvin havde dog lige først “travlt” med Ramasjang på iPad’en, og jeg måtte lige knipse et billede af dem, hvor de sidder der helt viklet ind i hinanden <3. PicMonkey Collage

Det var helt hyggeligt at have udsigt til sådan en barnevogn og en lille hånd, og jeg måtte ud og kigge flere gange, for han sov næsten en middagslur på tre timer. Det har vores børn jo ikke været så gode til, så måtte jo lige tjekke at alt var okay ;-).

PicMonkey Collage2

Imens jeg tullede rundt med støvsugeren indenfor var Nicolai igang i baghaven med at plante nogle nye hækplanter. Det var jo også skønt vejr til at få ordnet lidt i haven…

bed7

meget mere af det der solskin nu. Og lige lidt flere varmegrader er også ved at være på tide. Jeg er SÅ træt af at fryse og skulle klæde mig i vinterjakke og stort halstørklæde, og jeg er i forvejen en frossenpind, så jeg savner bare at kunne komme i læderjakken igen, for det er stadigvæk for koldt til mig til at hoppe i den. Og mine hænder… de er tørre som bare fanden, som de altid er i vintermånederne. Og nu vasker jeg ikke engang lige så ofte hænder på arbejdet, som dengang jeg arbejdede på hospitalet. Bare ankler kunne også være rart. Nå… det kommer vel i maj?

bed8 PicMonkey Collage3

Selvom vi havde et par ekstra børn i huset i fredags, så var der bare en dejlig ro og stemning. Og vi formåede også at få lagt endnu et puslespil, endda med 300 brikker. Jeg elsker faktisk at lægge puslespil. Det er afslapning for mig, og Aya er blevet ret god til det også! Så jeg tror snart jeg må rundt i diverse genbrugsbutikker og lede efter puslespil, for der plejer altid at være et ret godt udvalg – eller måske sidde og tjekke dba.dk lidt ud her i aften. Så kan vi få afleveret mange af de puslespil egnet til helt små, for dem har vi godt nok mange af, og de fylder en del, og Alvin er nu også blevet for stor til at gide dem. I det hele taget trænger børnenes værelser til en god gang sortering! Skal bare lige tage mig sammen…. For det er ikke lige sådan noget der er klaret på en time ;-). Og nu har jeg lige fået ryddet lidt ud i tøjet takket være denne uges fokus på tøjindsamling, så én ting ad gangen ik!?
bed10

Da alle børn sov, var Nicolai hurtig til at oprette os hos HBO, for nu har vi besluttet os for at opsige vores tv abonnement. Han har længe snakket om at vi også skal have HBO, da der er nogle gode serier der, særligt Game Of Thrones, og den gik vi så igang med. Jeg lovede at give den 5 episoder, for jeg er ikke så meget til eventyrsfilm og sådan, men allerede efter første episode, var jeg fanget. Så vi endte med at se tre episoder fredag, og tre episoder i aftes. Så vi er kommet for sent i seng de sidste par aftenener. Dumt! Men egentlig fedt igen at være opslugt af en serie sammen.

Wille blev puttet i sin vogn om aftenen inden hans forældre kom og hentede ham (og havde medbragt den lækreste is fra Ismageriet til os), og Nellie lagde sig helt tæt på og vogtede over ham. Det var ret fint. Dejlige hund, og en så skøn fridag! I går var lidt modsat. Vi var sådan lidt trætte og ugidelige. I dag er allerede startet bedre, og vi skal fejre Oldefar Skjold i dag, så vil hoppe i bad og komme i tøjet!

-Sebrina

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupshår