Vinder af "Just Serve It" konkurrencen

Lige nu #5

INDLÆGGET INDEHOLDEAR AFFILIATE LINKS

IMG_4287

  • udgiver jeg det her indlæg, fordi jeg lige har læst hvad hende her har tjent på at blogge. Wauw!
  • vil jeg hellere se Girls end Polen – Portugal. Jeg har faktisk aldrig været helt på Ronaldo. Men når det er sagt, så synes jeg faktisk der har været en god standard for fodboldmændene her til EM… ik?
  • er jeg måske lidt forarget over, at en (rigtig god) skoletaske koster omkring 1100 kroner. Eller okay, dén skoletaske Aya naturligvis ville have. Men der er da også sportstaske og penalhus med, og den virker til at sidde godt på hende og alt det der. Men sheisse… Hun fik helt lov til at vælge selv. Jeg pakkede min forfængelighed (og fornuft) langt væk. Og den er meget lyserød den taske. Og Aya er lykkelig. Men hvis denne havde hængt der, ville hun nok også være lykkelig – og det er så næsten 1/10 af prisen 😉
  •  er jeg træt af at jeg sidst på måneden har brugt for meget data på min telefon, at jeg misser snaps, beskeder, e-mails, instagram osv. hvis jeg ikke er hjemme . Måske jeg skulle blive voksen og betale min egen telefonregning og få mig et nyt abonnement. Kan jo ikke rigtig kræve et dyrere abonnement, når det nu er min far der betaler. Det har han altid gjort. Meget modent hva!? 😀
  • må jeg indrømme at en flamingo med lys måske var et impulskøb. Jeg tror dog stadig på den. Nicolai not so much. “Det er til Aya”. Nej sgu.
  • er jeg lidt høj over at have shoppet i dag. Fandt en ny “vask” af mine favorit-meget-skinny-jeans i dag. Jeg elsker Molly modellen. Jeg elsker endnu mere prisen!
  • skal jeg så meget igang med de der squats og lunges. Av den er lidt for flad for tiden den røv. Kan iøvrigt anbefale den her app!

jeans

-Sebrina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af "Just Serve It" konkurrencen