hvad blev der af madplanerne?

Ham der faren

nicout

ikke lige de bedste kvalitetsbilleder. Må hellere få gang i vores nikon igen, men det er bare så nemt med iphonen når den nu er lige dér ved hånden. Men vi vil egentlig gerne vise os (selv sgu) mere frem på bloggen og lægger ud med Nicolai, som nok egentlig er ham der skifter mest tøj herhjemme. Han skal være lidt fin i det på arbejdet, men det bliver hurtigt skiftet ud når han kommer hjem til noget mere casual, og ofte er han jo så også i træningstøj! Så han kan nemt nå tre outfits på en dag 😉

I dag er det lige mig der udgiver det her indlæg, men fremover vil Nicolai selv lige skrive lidt ord om sine tøjvalg, og måske nogen vil finde det spændende, og måske andre bare klikker forbi. Det må i jo helt selv om, men vi håber at det kan blive en måde at få lidt mere “personlighed” frem på bloggen uden det nødvendigvis skal være teksttunge indlæg, for det er der bare ikke altid lige tid til, men vi kan bedst lide en vis puls her på bloggen, og måske det her kunne være en måde at gøre det på. Vi får se!

Vi har allesammen været hjemme i dag. Jeg havde en fridag og Nicolai arbejdede hjemmefra. Til formiddag var vi i kirken og snakke med præsten der skal vie os, og det satte altså lige gang i sommerfuglene. Synes det bryllup kommer hurtigt tæt på! Ellers blev solen nydt til fulde, og vi måtte også en tur forbi stranden. Seks arbejdsdage tilbage og så går vi på ferie!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvad blev der af madplanerne?