De normales jul #10 den første julefrokost i år

De normales jul #11 – julefrokosttasken til 20 kroner

img_6795

Inden julefrokosten i lørdags, havde jeg lige en halv times panikshopping. Sådan noget med at købe nylonstrømper og håbede også på at finde et par seje lidt vilde øreringe. Øreringene fandt jeg ikke, men til gengæld fik jeg for 20 kroner anskaffet mig den helt rigtige glimmersag, som var helt perfekt til mit outfit. Det var såmænd Flying Tiger (kalder det altså stadig tigerbutikken) der havde den fine sag til blot 20 kroner. Vil bare lige give tippet videre, for den er perfekt til mobilen, dankort og lidt makeup. Og helt julefrokostagtig. Gå aldrig ned for glimmer til julefrokosten 😉 Og efterfølgende kan den jo også bruges som makeuptaske eller andet. Eller en taske Aya kan lege med! Og jep. Jeg havde neongrønne stillettos på!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De normales jul #10 den første julefrokost i år