falsk drægtighed

Vi gjorde det altså!

img_7052

Søndag og jeg har lige noget tøj der skal lægges sammen, og tre madpakker der skal klares, og nogle børn der skal overgive sig til søvnen, og så vil jeg bruge de sidste par timer af weekenden på at se TV og bare lade den her good feeling jeg har i kroppen lige nu få lov til at flyde. For jeg var nærmest sikker på, at jeg ville sidde her i dag søndag, den sidste ægte dag som græsenke, og være fuldstændigt kvæstet og fyldt med dårlig samvittighed over at have vrisset for meget af Aya og Alvin, og at hjemmet ville rode voldsomt, og at jeg også ville have sendt vrissende sms’er til Nicolai.  MEN… jeg må skuffe…. 😉 og overraske mig selv. DET ER IKKE TILFÆLDET. Det er gået overraskende godt den sidste lille uge. Det skyldes, at jeg har haft fri og at vi i weekenden har været hos mine forældre. Det er jeg udmærket klar over, og det er jeg slet ikke bleg for at indrømme. Men hvor er det rart at blive overrasket på den måde. Vi er fandme seje børnene og jeg. Men vi savner Nicolai vanvittigt meget og glæder os virkelig meget til i morgen aften, hvor vi får ham hjem igen <3

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

falsk drægtighed