Lige nu [26.06.17]

weekenden uge 25

Glimt fra weekenden ✨

img_1560 img_1568

Fredag kom farmor, faster og Patrick og fejrede Sankt Hans med Nicolai og børnene. Jeg dullede mig op og smuttede til tøsefødselsdag ;-). Det blev ikke så vildt for mit vedkommende, da jeg gik en arbejdsweekend i møde.

img_1565 img_1582

Lørdag var jeg på arbejde. Resten af familien hyggede med lidt praktiske gøremål, gåture og leg.

img_8669 img_8672

Da jeg kom hjem tog Aya og jeg et spil “krig”, og drengene klarede aftensmaden, som var noget så eksotisk som svensk pølseret. Og da børnene blev puttet stod den bare på sofahygge. Vi var lidt trætte!

img_1616

Imens jeg var på arbejde søndag, var Nicolai og børnene til et fantastisk event med Den Gamle Fabrik. Det foregik på Gartneri Toftegård hvor de blandt andet lavede deres egen marmelade. Nicolai fik taget en masse billeder fra dagen, som kræver et indlæg for sig selv. Jeg synes iøvrigt det er ret cool, at han sådan havde mod på at tage afsted til et bloggerarrangement alene sammen med børnene. Men både han og børnene syntes det var et meget gennemført arrangement, som alle fik noget ud af. Til aften kom et savnet vennepar forbi til noget hurtig aftensmad, så weekenden sluttede fantastisk. At jeg så også kunne starte ugen med to fridage, var jo så slet heller ikke dumt.

Her er vores stories fra weekenden:

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [26.06.17]