diy julekrans

smart opbevaring til tegninger

picmonkey-collage

Lille Davinci 399,-/

Vi kan umuligt være de eneste der ikke helt har styr på at opbevare de (alt for) mange tegninger som børnene producerer? Og jeg vil gerne indrømme, at det heller ikke er ALLE tegninger der bliver gemt. Men det er sjovt at se tilbage på tegningerne, da det fortæller ret meget, og jeg tror at det en dag om mange mange år, også vil være lidt sjovt for børnene selv at se på de tegninger, de tegende da vi var 2,4,6,8 år osv. Nicolais mor gav for lidt tid siden et par mapper med Nicolais skoleting, tegninger mm, og det var ret sjovt at kigge på.

Jeg gad da godt at kunne sige, at vi hviler totalt i at klistre børnenes tegninger op alle steder herhjemme, men det er løgn. Faktisk er det kun på Ayas opslagstavle på værelset, at der hænger tegninger. Og ellers ligger de lidt forskellige steder, og i nogle mapper.

Derfor synes jeg virkelig det er genialt med de rammer, hvor det er nemt at putte børnenes tegningerne ind i, så de ligesom hænger fremme, og samtidig kan hver ramme have 50 tegninger. Det er alligevel en sjat! Jeg er lidt i tvivl om at vi kn tillade os at give børnene sådanne rammer i julegave, eller om det faktisk mere er vores ønske. Men hvis nu vi selv tegner en tegning og sætter i, kunne det alligevel så ikke være en ok gave?

screenshot-7

 

 RAM’n 600,- /

-Sebrina

 

1 kommentar

  • Vivky

    Er helt enig en genial ramme.
    Vi har foræret vores datter en, hun er super glad for at sætte sin tegninger i. Og så står de jo fremme, som en lille udstilling
    God gave ide 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

diy julekrans