Ferien er slut, men der venter et nyt eventyr

Flytning overstået

vi er flyttet for good nu! Lørdag nåede Nicolai og jeg hele to læs, og i går kom vores fantastiske familie og hjalp med de sidste to læs. Det gik tjept! Vi bestilte pizza til alle mand fra det nærmeste pizzaria, og kunne så sidde og spise dem ved vores havemøbler på vores nye kæmpestore terrasse. Det viste sig at være et megalækkert italiensk pizzaria med stenovn og lækre pizzaer, som matchede dem vi fik i selve hjemlandet under ferien. Og en meget rar betjening, som åbnede en halv time før, da jeg som newbie ikke kendte til åbningstider (og kunne lokke med en bestilling på 10 pizzaer), og gav en sodavand, aioli og mange slikkepinde med “gratis” til en potentiel ny fast kunde. Så vi behøver ikke at skulle igennem adskillige af Køges pizzeriaer for at finde favoritstedet, nu hvor vi har ét blot med fem minutters cykling. Vi skal dog lige have en lille pause fra pizza… 😉

vi fik gået en tur i vores nye lækre hood, og de sidste blev og fik grillpøller med. Vi ville ikke have hjælp til at pakke ud og sådan – det er sådan noget jeg gerne selv vil gå og nusse om. Og alt er nu på plads i køkkenet. Så langt så godt.

Så nu er vi flyttet men på ingen måde kommet på plads. Nærmest alt står i kælderen, fraset senge som står hvor de skal. Spisebord og sofa er i vores udestue, da vi har som mål at få malet stue og køkken i løbet af ugen, og nu bare har pladsen til at bo i forskellige rum. Hold nu kæft det er smart. Vi sætter ikke for store mål, for vi er jo også begge startet på arbejde igen i dag efter sommerferie. Børnene starter i ny børnehave og ny SFO på onsdag, så det er kun de sene aftentimer og weekenden vi har til at slibe og male. Skridt for skridt.

Efter fyraften skal jeg klare slutrengøringen i Solrød og så får de nye ejere nøglerne på onsdag. Men jeg har mentalt sagt farvel og vores hjem er nu i Køge. Og når børnene allerede omtaler “hjem” som det i Køge, så må den altså være god nok. Dejlige Køge.

Sebrina

2 kommentarer

  • Tillykke med veloverstået flytning. Jeg er i øvrigt VILD med jeres køkken.

    God arbejdslyst og god landing i jeres nye hjem.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stort tillykke med jeres flytning og nye hjem – glæder mig til at følge med i jeres nye eventyr

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferien er slut, men der venter et nyt eventyr