oktober 17 vs. oktober 18

Det lytter jeg til når jeg cruiser

Jeg kører jo en del mere bil end hvad jeg ellers har gjort. Ikke kun fordi jeg jo har nogle længere ture til jylland, men også fordi vi er rykket et par afkørsler sydpå 😉 Det er ikke noget jeg sådan bemærker, da jeg nu ikke længere skal møde til et bestemt tidspunkt, så jeg bliver ikke længere stresset over endnu et uheld på motorvejen, selvom jeg da heller ikke ligefrem jubler over det, medmindre jeg er igang med en rigtig spændende bog. Som jeg lytter til. Det var sommerferien der ligesom sat skub i det, fordi jeg fik lyttet et par bøger dér, og tænkte, at det jo også ville være genialt til de længere ture, og nu også bare til de kortere ture, hvis det er for spændende til at vente. Og jeg måtte også sande, at jeg nok ville miste hørelsen alt for tidligt, hvis ikke jeg hørte andet end p7 mix og spotify, for det skal bare være højt, når jeg kører i bil. Jeg elsker det! Og det er jo så nemt lige at finde alle yndlingsnumrene og fyre den af, og anlægget i passaten er drønme godt skulle jeg hilse at sige fra min indre Brian.e

Nå, men her er listen over de bøger jeg har lyttet til via Mofibo;

 • Transfervindue. Og jeg er jo lidt langsom her, men det var en noget speciel men på en måde også smuk oplevelse at lytte til Maria Gerhardt. Og jeg tudede næsten hele vejen igennem… Den er barsk og fin på samme tid.
 • Kære Zoe Ukhona som Pelle Hvenegaard også selv læser op. Og jeg tror ikke det er pga. mit tidligere arbejde og interesse for fertilitetsspecialet, at den rører mig så meget. Det kan jeg forstå, at den gør hos alle der har læst/lyttet den.
 • Jeg er f*cking hot! af Renée Toft Simonsen, som også selv læser op. Selvom der (forhåbentlig) er en del år til overgangsalderen, så var den relevant og fik sat flere tanker og refleksioner igang, og jeg har også grinet en del til den bog.
 • Den der lever stille af Leonora Christina Skov. Det er den bog der har gjort allerstørst indtryk på mig. Den er meget barsk og nuanceret, og så er Leonora nok den bedste oplæser jeg indtil videre er stødt på.
 • Bad Companyaf Peter Graae, som er en genre jeg ellers ikke har gjort mig erfaringer med. En krimidokumentar om et tidligere Bandidosmedlem. Jeg var ikke fan af oplæseren, men fortællingen er spændende!

Jeg er gået igang med Manden der ikke ringede af Rosie Walsh, men den har ikke fanget mig rigtigt, så giver den lige en køretur mere for at give den en chance, for synes flere har anbefalet den!?

Og så er det I skal tippe om flere lydbøger – det vil jeg sætte stor pris 🙂

-Sebrina

6 kommentarer

 • Du skal da melde dig ind i Litteraturklubben på fb:
  https://www.facebook.com/groups/7986147284/.

  Nogle af de bøger, der har sat dybest spor i mig i det sidste års tid er:
  All The Light We Can Not See (Anthony Doerr)

  Rachel Joyce: To Sekunder i Byron Hemmings’ liv og Harold Frys Usandsynlige Pilgrimsfærd… De er langsomme og eftertænksomme… særligt den sidste fik tårene til at løbe ned af kinderne. Det er ualmindelig lang tid siden, at en bog har rørt mig så dybt.

  Hvor der er fugle (Maren Uthaug): Den er så grim og ubehagelig… men så vanvittigt velskrevet.

  Kristín Marja Baldursdóttin: Fra Hus til Hus starter hverdagsagtigt og ensformigt, men man kommer til at holde af alle personernes mange særheder…

  Alt Haruki Murakami!

  Det er da en start 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Det er da mere end en start!! 1000 tak altså ☺️ Ved ikke hvor jeg skal starte 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg vil lige tippe om disse bøger som jeg har hørt han over sommeren og synes var rigtig gode:

  Ser du månen Daniel?
  Kastanjemanden
  Ligblomsten og mercedessnittet af Annemette Hancock
  Bøgerne af Katrine Engberg (blodmåne, krokodillevogteren og glasvinge)

  😄👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   PH ja Kastanjemanden har jeg også hørt om, så tak for reminderen og alle de andre tips også. Tror også det er Katrine Engberg min veninde lige har tippet om 👍🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Ravnens hvisken af Malene sølvsten er 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

oktober 17 vs. oktober 18