Det sker i Køge i weekenden (uge 45)

Lige nu [11.11.2018]

  • Er der erklæret undtagelsestilstand herhjemme. Fordi de voksne festede i går, Aya har været på spejdertur og Alvin været hos sine idoler (Nicolais småbrødre). Dvs vi er pænt brugte.
  • Har hunkønnene herhjemme forstået det med undtagelsestilstand helt korrekt. Vi har været sammen i karbad og pt sidder vi i sofaen, imens Alvin er gået hjem til sin ven længere nede ad vejen og Nicolai går og rydder op udenfor. Slap nu af for fanden, så vi andre kan gøre det her med god samvittighed.
  • Har jeg dog for en time siden støvsuget hjemmet, så jeg har da bedrevet noget, og nu lader jeg op til at komme afsted for at handle ind til aftensmad
  • Har vi planer om homemade junk. Eller vi køber pizzadejen og laver så selv vores pizzaer. Vi prøver ikke at springe madbudgettet denne måned ved at være lidt fornuftige. Vi har flere arrangementer på martriklen denne måned, og kunne være fint hvis de ekstra madomkostninger kunne klares for vores normale madbudget. Månedens udfordring
  • Har vores ældstefødte været på tur inkl overnatning med spejder. Og det er fantastisk og hun er så stolt. Men shit det er altså gået så stærkt med hende, og jeg har suget hende til mig idag.
  • Har vi været i karbad sammen, og det var ikke bare rart for den ømme danse-druk prægede krop, men også pisse hyggeligt at have hende på tomandshånd. Og efterfølgende har jeg joinet hende i sofaen. Det er virkelig gået op for mig, at jeg skal nyde de stunder med hende og ikke tage dem for givet.
  • Må jeg hanke op i mig selv og sætte kursen mod Rema. Vi er sultne!

Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sker i Køge i weekenden (uge 45)