Loppemarked i Køge i weekenden

Jeg kan godt lide at se lidt vigtig ud engang imellem

For tiden har jeg skullet være til kongresser i forbindelse med mit arbejde, og der vil jeg gerne se stilren ud. Men jeg må erkende, at det er ikke suits og blazere min garderobe har mest af. Den har det da, men et par sæt mere har jeg “desværre” brug for. Sættet på billedet består hovedsagligt af genbrugsfund flere år tilbage. Det er købt adskilt, men tilfældigvis passer det sammen. Bukserne er fra Mango og jakken fra H&M. T-shirten er en ældre sag fra Gina Tricot og mine pumps er fra Zara,  kostede vist 179 kroner. Så et sæt for ialt under 400 kroner.! Det behøver altså ikke atid at koste 1000 kroner og opefter, ikke når man som jeg, godt kan lide, at det er andet end sort eller mørkeblåt, og gerne vil kunne have forskellige sæt at vælge imellem, som adskiller sig fra hinanden, og hvor bukserne f.eks. kan bruges til et mere casual hverdagslook. Jeg har skruet ned for indkøb til min garderobe, og er blevet mere fokuseret på, hvad jeg mangler, og hvad jeg ikke gør. Og lige nu er det altså det lidt finere tøj der bliver prioriteret ved næste månedsløn. Eller det passer ikke, det bliver et par vinterstøvler!

Nedenstående er noget jeg har gemt, og så kan falde tilbage til når kontoen ser fornuftig ud 😉

1. H&M Grøn jakke 249,-/ 2.H&M grønne bukser 299,-/ 3.ASOS brunt suit omkring 850,- for hele sættet/ 4.Zara rød blazer 549,-/ 5. Zara røde bukser 249,-/ 6. ASOS ternet suit omkring 800,- for hele sættet / 7. H&M ternet jerseyjakke 249,-/ 8. H&M paperbagbukser 199,-/ 9. Zara blomstret blazer 199,-/ 10. Zara bukser med svaj 449,-

 

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loppemarked i Køge i weekenden