Hvorfor nu det?

Her er ingen rød tråd – kan I lide det?

Jeg fik pludselig en trang til et hurtigt indlæg, efter at have læst dette indlæg og kommentarerne dertil i dag.

Det slog mig at bloggen ikke som sådan har en rød tråd. Ikke at sådan én behøver det, men ofte er en blog præget af specielle billeder, stemning, sprog osv. Vores, ja, den har ikke en særlig rød tråd. Og dog. For bloggen tager udgangspunkt i dét vores (normale) liv handler om. Livet som familie. Her er gode dage og her er dårlige dage. Gode dage med masser af glade stunder med glade børn, stunder med irriterende børn, stunder med hårdt arbejde, stunder med huslige pligter, stunder med store overvejelser omkring investeringer til hjemmet, stunder hvor tankerne går på hvad vi skal lave i vores ferie, stunder hvor vi er glade for at få tilbudt penge for bloggen, stunder hvor jeg særligt har lyst til at gå amok med shopping, stunder hvor jeg får en underlig tanke om, at jeg ser pisse godt ud i dag, stunder hvor kaffe er redningen osv.

Hvis nogen synes at vi fremstiller et glansbillede af livet med børn – eller det omvendte, kun hvor hårdt det er at have børn, please, vil I så ikke smide en kommentar om det, og gerne uddybe lidt. For det er faktisk ikke vores hensigt. Eller jo. Vi vil gerne vise begge dele. For til tider kan livet med børn herhjemme føles som det vildeste (og lur mig om jeg ikke er der i næste uge, når vi er gået på ferie), og andre dage er det det hårdeste ever at have to børn. Som i f.eks. nu hvor jeg har arbejdet meget mere end jeg burde, hvor Nicolai har været sløj, de mange varmegrader, og børn der prøver grænser af og konstant kræver noget. Måske I kan fornemme det?! Men vil egentlig gerne have lidt input fra jer læsere, hvis I har lyst!?

– Kysmund til jer alle 😉

 

22 kommentarer

 • Hej I to (4). Jeg synes ikke I viser noget glansbillede, overhovedet. Jeg elsker jeres blog fordi den er så lidt redigeret (sådan virker det i hvert fald) og så ægte, og det er noget jeg kan lide. I fremstår som en familie, der er ret så ligeglade med hvad andre folk tænker og det elsker jeg især. Kigger altid ind og får et smil på læben, næsten uanset hvad jeres indlæg er om. Keep up the good work xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Søde Emilie, dejligt med dine ord! 1000 tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER, at der ikke er nogen “rød tråd”. Kan blive så endeløst irriteret på mig selv over, at jeg altid skal tænke alt så latterligt meget igennem og vurdere mine ord igen og igen, fordi jeg er så skide perfektionistisk, at jeg aldrig får postet de dér spontane indlæg. Det er så hyggeligt og uhøjtideligt (på den gode måde) at følge med her. Jeg bliver aldrig træt af det – Bliv endelig ved på samme måde! Det afkøler min overophedede, strukturerede hjerne, og det sætter jeg pris på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Eeeelsker din måde at skrive på, så jeg er kun glad for at du er så perfektionistisk 😀 Det er altså virkelig inspirerende! Tak for din kommentar Ditte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg siger det samme som de andre 😉 Jeg har slet ikke behov for en rød tråd. Jeg kan godt lide at temaerne veksler lidt på blogs, og elsker både at læse om hverdag, shopping og alt muligt andet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg er 17 år og har læst jeres blog længe… I virker simpelthen bare så søde begge to.
  Jeg synes i viser lidt af hvert og det er virkelig fedt med en blog, som ikke er så pisse perfekt!

  Ps. Sebrina lav endelig nogle flere videoer, hvis du har tid selvfølgelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Hvor er det fedt at vi ogå har så “unge” læsere – sejt at du vil læse med hos os!
   Videoer- helt sikkert! 🙂
   Vh Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Bliv endelig ved med at gøre det, du gør – det er netop den hyggelige tone og det blandede indhold, der gør, at jeg elsker jeres blog!

  Tror faktisk aldrig, jeg har kommenteret før, virkelig dumt, for jeg har læst trofast med læææænge, og jeg er vild med jer. Det er skønt at kunne følge en helt almindelig familie, der både tør råbe hurra, når det hele kører – og tør råbe røv, når det ikke gør. For livet med børn er eddermame hårdt indimellem. Og langt fra bare happy moments i fine pasteller;-) Der har været så meget debat om “morblogs” og hele det der med positiv tilgang til moderskabet vs negativ tilgang til ditto. Forstår ikke den sondring, og at det er nødvendigt at vælge side og være enten den kagebagende DIY supermor eller den sarkastiske “jeg skulle aldrig have fået børn”-type. Altså der skal vel helst være plads til, at man både må vise sine lækre unger og samtidig godt må skrive, når det hele sejler? Det synes jeg i hvert fald. Og det kan I, så bliv endelig ved med det;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Hvor er det dejligt at du tager dig tid til at kommentere! 1000 tak for det, og vi fortsætter “stilen” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Sebrina.
  Jeg kan virkelig godt lide jeres blog fordi den netop beskriver jeres hverdagsliv, og jeg synes at det er en god blanding af både stolte og trætte forældre, og alt muligt andet hverdagsliv. Meen jeg er nok også lige målgruppen til jeres blog, for her hjemme er vi ca. samme aldersgruppe som jer, har to børn under 4, er flyttet til forstæderne sidste år. Manden har skiftende arbejdsskema lige som dig. Så jeg synes at de fleste indlæg er sjove/interessante/relevante/underholdende.
  Du skriver godt (og meget) og jeg kan godt lide blandingen af emnerne i bloggen.
  Så fortsæt endelig som hidtil 🙂
  Mvh
  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Ja det lyder til at i er samme sted i jeres liv som os 🙂 Er glad for at du kan lide at følge med i vores hverdag, så fortsætter bare som hidtil 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg melder mig i koret! Jeg synes også jeres blog er god lige som den er. Jeg har også fulgt med læææænge og jeg elsker, at I er det I siger: normale (bortset fra din perfekte mave (er det mærkeligt at skrive det?! ja det er det, men jeg er så imponeret over hvor godt du ser ud efter to graviditeter)). Jeres blog handler om et almindeligt liv med almindelige udfordringer og der kan jeg rigtig godt lide. I skriver om børnefamiliehverdagen på en sjov og aflappet måde og om nogle ting der interesserer mig. At vores dreng så er næsten jævnaldrende med Alvin og har et temperament, der lader til at minde om hans, det har gjort at jeg især har elsket jeres indlæg om at det kan være en udfordring til tider. Sikke langt det blev. Bliv ved med det I gør – I er gode til det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Tak søde Mette, det var sødt af dig at lægge sådan en kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er også en ung læser(18 år) og har læst med i laaaang tid, men sjældent har jeg nydt en blog så meget som jeres! Dig og Nicolai virker så sympatiske, livsglade og venlige – og så har I simpelthen de smukkeste børn 🙂
  På trods af min unge alder elsker jeg at læse med og derigennem få indblik i jeres familieliv. Og så er I meget inspirerende i forhold til træning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Det er så fedt med jer unge læsere. 1000 tak for de søde ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingen rød tråd er lige præcis det der kendetegner en ægte hverdagsblog tænker jeg 🙂 Den tankegang operere jeg selv ud fra ihvertfald! Nogle perioder handler det om mode (fx op til CIFF), andre perioder om ferier, sommetider går der sødsuppe i den og mange gange raser jeg over søvnmangel 😉 Så keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Mange tak Henriette! Og ivørigt hyggeligt at hilse på dig, super cool at du lige havde en baby med på armen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at der ikke er nogen rød tråd. Der er jo også sjældent en rød tråd i livet, selvom man kæmper for at finde en. Synes i skal fortsætte som i gør, for jeg (og tydeligvis en hel del andre), synes at det er så dejligt befriende at læse om rigtige liv, med op og nedture, i stedet for at læse om glansbilleder. Jeg har ikke fulgt med så længe, men det er jeg helt sikker på at jeg kommer til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Vi er glade for at du læser med, og håber du bliver hængende! Og så mange mange tak for din søde kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Altså jeg er virkelig også fan!! Jeg synes det er herligt, at I fremstår så selvironiske. Det virker som om, at I har en dejlig let tilgang til det her med at få en familie. Jeg skreg fx af grin forleden dag, da du (Sebrina) skrev om natten med gå-vogns-styrtet. Det er virkelig tragikomisk så det siger spar 2! Jeg er selv 20 år og børn er ærlig talt ikke lige en del af mine kommende fremtidsplaner. Jeg har pt travlt med at bruge alle mine penge på øl, dyr cafekaffe og rejser rundt i verden. Men jeg har arbejdet i både vuggestue og børnehave i lang tid, så jeg er meget interesseret i børn. Dog mistede jeg big time lysten til at få mine egne, da jeg stort set kun mødte forældre, som tog livstrætheden til helt nye højder. Det var fandme demotiverende. Men I giver mig rent faktisk lyst og drømme om selv at få en familie og børn en dag. I viser nemlig, at man også sagtens kan have det fedt og sjovt med børn!. Så bliv endelig ved med at sige både ‘røv’ og ‘jubi’!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Haha det var virkelig også sjovt, selvom Nicolai nu har været to gange til kiropraktor og har endnu en behandling i sigte… Så de er sgu farlige de dersens gåvogne!
   Fedt med en ung læser som netop bruger penge på det vi også gerne vil, men nok ikke kan i samme omfang 😉 Vi elsker at her er unge læsere uden børn, og som er et andet sted i livet end os! Tak for de seje og søde ord. Love it!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor nu det?