Det pissede mig af sidste uge (4)

Lige nu [31.01.2019]

  • var det på tide at der tikkede løn ind. Januar er for os herhjemme altid en bitch hvad angår økonomi. Men vi kom igennem! Yay!
  • er jeg ikke så ked af, at en tur til Grindsted i dag er aflyst. Sne, blæst og gråvejr, er ikke det optimale for sådan en lang køretur.
  • ligger der en feberramt Alvin hjemme på sofaen, og hans far arbejder hjemmefra. Da jeg ringede i morges lød beskeden fra pædagogen; “han er barn nr. 5 der er meldt syg i dag pga. feber”. Så der er gang i noget influenza, og jeg vil gerne bede om, at den ikke finder vej til mig. Jeg har vigtigt arbejde i næste uge, så det bliver et nej tak herfra.
  • kan jeg lugte dieselolie konstant, fordi jeg åbenbart stod helt forkert i forhold til den (kolde!) vind, da jeg tankede bilen, og jeg havde heller ikke lukket jakken, hvorfor det kom på mit tøj, og bare den mndste dråbe sætter sine spor. Både hvad angår pletter og lugt. Øv
  • tør jeg ikke køre i IKEA efter to puder, så vi kan få nogle nice pudebetræk i brug, som vi har købt billigt fra H&M. Jeg ved jo nemlig godt, at det ikke kun bliver til to puder  á 39 kroner stk,-…  og jeg har lovet Nicolai at slappe lidt af med pengene
  • skal jeg rippe vores lokale Matas i dag. Mangler min concealer, en serum og så kan jeg forstå, at denne maske er et must?. I går fik jeg købt endnu en af de bedste shampooer jeg har haft, men også noget så dyr. Men så er jeg også med på beautyfronten igen 😉 og mine lommepenge for februar dermed også brugt op, selvom det ikke engang er februar endnu.
  • skal jeg arbejde!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det pissede mig af sidste uge (4)