Lige nu [19.11.2019]

Et smukt gulv blev lagt i weekenden

I weekenden skete det. At vores udestue næsten blev færdig! For der kom strøm og lys derude, og så blev de her smukke klinker lagt af min meget dygtige storebror, som tilbragte hele sin weekend i Køge sammen med min far som hjalp med at skære til osv.

De mangler at få fuge, og ellers er det blot lister der skal sættes op i udestuen, og så mangler vi ingenting… altså udover at møblere den. Vi har ikke haft udestue siden april, så det er altså ret stort at den står så smukt nu, og at vi kan bruge den her til jul. Vi tænker på at rykke vores spisebord derud, og så erstatte det spisebord i stuen med et rundt spisebord – men vi er ikke helt afklarede endnu. Vi ved blot, at vi gerne vil have et fint skrivebord i udestuen, hvor vi kan sidde og arbejde hjemmefra, og børnene kan lave deres lektier mm.  En dejlig lænestol og en fint sidebord samt store planeter bliver der også plads til. Åh, jeg elsker allerede det rum…

Og udvendigt er huset også færdigt fraset nogle hjørner der mangler til et nedløbsrør – men ellers! Altså det er færdigt det projekt vi har haft gang i. For til foråret skal vi have udvidet vores store smukke trætereasse (og shinet det nuværende træ op), og finde frem til, hvad vi skal have gjort med vores store forhave. Vi havde en vurderingsdame fra Totalkredit på besøg onsdag, og der blev meldt meget positivt tilbage til vores bank, og vi går derfor også igang med renovering part 2 i det nye år, så det kan være (nogenlunde) færdigt inden efternøleren er ekstern. Så for os har det  kunne betale sig at kaste (mange!) penge efter denne renovering.

Selve flisen/klinken har vi selv designet og ventet et par måneder på at få leveret fra Spanien, og vi bestilte i samme omgang også til entreen, så vi får en sammenhæng imellem vores Dinesen planker i stuen og vores entre og udestue, som vil stå med samme type gulv. Det er allerede godt, men det bliver endnu bedre når entreen har fået en omgang også.

Wekeenden lurer lige om hjørnet, og vi starter den med at se juletræet blive tændt af julemanden på torvet, for derefter at spise and med vores gæster hjemme hos os efterfølgende. Lørdag kan vi tage det lidt langsomt og få ordnet lidt praktisk, evt. få et dyp i havet, drengene skal til frisøren og om aftenen skal Nicolai til julefrokost. Søndag tænker jeg skal stå lidt i julens tegn med et besøg i Anchers havecenter og KADK julemarked. Hvad skal I mon lave i weekenden?

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [19.11.2019]