Et pigenavn med A

Lige nu [29.11.2019]

  • begyndte fredagen med feber og opkast hos Alvin. Virkelig synd da det ellers er Sct. Nicolais dag i dag, hvor der skulle julehygges med klip, klister og knas, og jeg skulle så have joinet i nogle timer. Vi tog den på sofaen hjemme i stedet…
  • har vi fået købt en del af julegaverne i dag og sparet penge. Vi har ikke overforbrugt, da det er gaver vi vil købe uanset hvad. De seneste år har dagen bare været dér hvor vi får styr på gaverne, om det bliver med rabat eller ej.
  • udover det har vi endelig fået købt skrivebordet, og sparet 1500kr ved at købe det i dag. Der er lige fem ugers leveringstid da vi selv har customized det, men tænker at det er ventetiden værd.
  • og i skrivende stund sidder vi og overvejer at få bestilt det runde spisebord, som skal stå der hvor vores nuværende spisebord står. Det spisebord skal nemlig ud i udestuen, og det virker måske overkill med 2 x spiseborde, men vi tror det er den perfekte løsning. Men selvom der er meget at spare hos moodings, så er det stadig mange penge for de runde borde vi har foresket os i!
  • har jeg været til graviditetsundersøgelse i dag, og da vi ikke har en vægt herhjemme, har jeg ikke den fjerneste idé om, hvad jeg har taget på so far, men syv kilo er det indtil videre blevet til. Tænkte i første omgang, at det da er meget allerede, men det passer nu godt, når jeg ser på min røv, bryster og mave 😀
  • har jeg i dag prøvet de der frosne juleskummænd – og jeg er den eneste herhjemme der synes det er et hit. Ved ikke om det er godt eller skidt…
  • skal jeg på jagt efter billige chokoladejulekalendre til børnene i morgen, da jeg gik forgæves i Kvickly i dag. Det eneste de kunne tilbyde var en oreo kalender til 95 kroner stykket!? Er det helt yt med de billige nu om dage? Eller er jeg bare for sent ude?
  • kan vi lige blive ved julegodterne lidt endnu. For i morgen er det den årlige juleklippeklisterdag med familien, og det er det rene julegodte- og knasorgie, og det er skørt så meget jeg glæder mig. Ikke kun til godterne, men til at komme i ægte julestemning, selvom jeg allerede er godt på vej.
  • er jeg efter Nicolai, som jeg har bedt om at få sat lyskæder rundt om vores store træ. Var det ikke fordi at en høj stige og min størrelse pt. ikke er en god kombi, så havde jeg for længst gjort det! Vi skal jo nødig være de sidste på vejen, der får sat julelys op her på vejen #provinslivet
  • er børnene puttet, og den står på Peaky Blinders som vi sluger i øjeblikket.  Den er altså god, og Cillian Murphy er virkelig lækker i den serie!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et pigenavn med A